18 år siden

Josva-syge

Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Ja, én gang skal jo være den første, og lige DET her har vi godt nok aldrig prøvet før, Peter og jeg..!

Vi sidder/ligger i hver sin ende af sofaen her i sommerhuset og hoster, nyser og pudser næse på skift – jeg tror, vi har fået Josva-syge :O)) Midt mellem os står der en flaske ”bitter-et-eller-andet” som vi smager lidt på, når hosten bliver for slem, og det dulmer da lidt…

Påsken er veloverstået. Først var vi her i det nordjyske et par dage bl.a. med en hyggelig påskefrokost sammen med Peters børn og hans mor. Resten af påsken var vi i Vejle, og havde besøg af bl.a. Josva og hans mor. Den sidste morgen, før de skulle hjem igen, vågnede Josva med 11-taller under næsen, og det er derfor jeg tror, Peter og jeg nu har fået Josva-syge..!
Det var nogle gode påskedage sammen med de fleste af mine børn og deres ”påhæng”, bl.a. var vi søndag en tur i den Geografiske Have i Kolding – et sted, jeg jo aldrig bliver træt af - hvor vi travede over de store plæner, sagde hej til gederne og smed små pinde og blade i bækken sammen med Josva, så det hele blev til små sejlskibe. I det store væksthus står kamelea’erne i fuldt flor og er bare så flotte. Her er der et lille springvand, som Josva og jeg absolut måtte lege lidt i også :O) Det er altså ikke så ringe at være mormor – så må man gerne lege..!

Jeg har ferie hele denne uge, og det har jeg virkelig nydt. Vi har sovet længe, jeg har været lidt i haven, når vejret har tilladt det, og vi har været på udflugt også. I går kørte vi hjemmefra over middag og stilede sydpå – ikke efter noget bestemt, men bare ud i det blå. Vi havnede i Jels og drak kaffen ved søen der – det var rigtig dejligt, og hvor er der dog en skøn natur i det område.

I dag har vi så sat næsen herop til sommerhuset. Peter har arbejdet på højtryk med udestuen, der jo gerne skal være færdig og klar til et helt bestemt tidspunkt :O) Vi bliver her også i morgen, så han kan arbejde videre – hvis hoste og lommetørklæder ellers tillader det – og lørdag morgen vender vi så hjem til Vejle igen.

Irene har meldt sin ankomst i den kommende weekend, så derfor er jeg nødt til at komme hjem igen. Hun vil gerne hjem og passes lidt af mor, for hun har nemlig – JOSVA-SYGE..!!

Kærlige host-nys-tanker (hmm skål..)
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Josva-syge er publiceret 20/04-2006 23:29 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.