18 år siden

Før-træf

13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Så er jeg hjemme i det lille gule hus igen efter en weekend i sommerhuset sammen med Peter og et par dejlige fyldepenne-piger..!

Vi skulle holde før-træf-weekend/planlægningsmøde, og hold da helt op, hvor vi har planlagt, hygget, arbejdet, grinet og snakket om, hvor meget vi glæder os til selve træffet om bare 5 uger.
Jeg tror vi alle har det sådan, at glæden bobler i maven sammen med sæbeboblerne, der fløj ud over skovens træer med ønsket om alle tiders vejr til træffet :O) Desværre er det jo stort set det eneste, der ikke kan planlægges på forhånd.


Jeg plages noget for tiden af det høje stofskifte, jeg fik konstateret for en måned siden, til trods for medicinen. Jeg har fået taget nye blodprøver, som min læge dog ikke havde alle resultater på i fredags, men han forventede, at jeg skal sættes op i dosis for at få hormonerne til at makke ret.
Jeg har aldrig før i mit liv fejlet noget alvorligere end influenza, og jeg har svært ved at acceptere tanken om, at min krop vil styre mig – jeg kan blive ret ked af det ind i mellem, og også vred på min krop/mig selv over at jeg måske ikke altid kan gøre, hvad der passer mig. Jeg bliver så træt sommetider, og det er irriterende, når jeg har planlagt noget andet at bruge tiden til :O)
Jeg lærer forhåbentlig at leve med det - om ikke før, så når lægen finder frem til den rette medicinering.


Her i det lille gule hus er der vist snart sengetid nu, tror jeg. Min fyldepenne-veninde er blevet her hos mig i nat, og det er jeg rigtig glad for – jeg tror vi begge har brug for at falde til ro oven på den dejlige, men på flere måder hårde weekend i sommerhuset.

Hmmm – lidt underligt, men det føles faktisk lidt svært at skrive dagbog nu, hvor træffet nærmer sig. Er det måske fordi vi i den forbindelse er blevet sådan ”halvoffentlige” personer her på Pennen..? Tja måske – men så må der jo være så meget mere at skrive om bagefter :O)

Ha’ det rigtigt godt derude – vi glæder os bare til at se jer allesammen..!!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Før-træf er publiceret 07/05-2006 23:00 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.