Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
R kom ikke alligevel. Hun fik dårlig besked ved lægen, og var ret trist, så hun tog hjem i stedet. Hun har bækkenløsning allerede nu, og vil om et måneder højst sandsynligt ikke kunne gå rundt. Det var en hård besked for hende. Det er trist at vide at det bliver svær og hård graviditet. Igen ærgeligt at det er så langt fra sommerferien - ellers kunne jeg have holdt hende med selskab, og gjort tiden lidt kortere.

Jeg var ærgelig over hun ikke kom, for jeg ville rigtig gerne have set hende. Men forstår fuldt ud at hun var i skidt humør. Tror desværre bare der går meget lang tid inden vi ses igen. Tiden nærmer sig, hvor jeg ikke længere kan tillade mig selv at bruge for meget tid på det sociale liv. Heldigvis er der ingen forpligtelser hjemme i disse måneder. Dvs. mindre risiko for dårlig samvittighed. Jeg har bestemt mig for at skrive lange lister over ting jeg har tænkt på, jeg gerne vil nå i sommerferien. Så jeg føler den er brugt ordentligt, når jeg kommer tilbage.

I eftermiddag havde jeg jo så rig muliged for at bruge tiden godt. Jeg fik handlet ind og lavet brocolisuppe. Nåede også at læse lidt, før øjnene gled i, og jeg sov 1½-2 timer. Skide dumt. Fik ikke læst så meget frem som jeg ville - håber jeg kan nå det lidt endnu. Burde lave den anden opgave. Men har sat dagen i morgen af til det.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brændt af! er publiceret 27/04-2006 21:18 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.