18 år siden

Et gok i nødden, blev til BRAVO..!!!

Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Jeg skulle til psykiater idag...og ikke igår, selvom jeg troligt sad der 11.25...det kan man da kalde at komme i god tid haha...!!!
Nåh, men jeg havde jo frygtet at få ballade, når jeg måtte erklære, at jeg ikke havde taget min medicin i 2 måneder. Fik at vide sidste gang, at jeg ikke var syg...så kunne jeg altså ikke se grund til at tage medicin mere...arh arh no way... Så der sidder jeg og kigger ud over min næsetip og fremstammer at jeg ah hmmm altså ikke hmm har taget medicin længe...
"Bravo!!!" udbryder psykiateren, "du har bare været et besøg forud." Han ville have foreslået mig at lægge medicinen på hylden alligevel. Det er min personlighed, siger han. Jeg er sart, sårbar, perfektionistisk og skrøbelig og det hverken kan eller vil de lave om på. Han var også enig med mig om, at jeg vil have meget mere ud af at snakke med nogen, end at tage medicin, og at det ville gavne mig at blive omskolet. Jeg er placeret på den forkerte hylde, og jeg vil aldrig blive glad, så længe jeg befinder mig der.
Jeg gik derfra med en fantastisk fornemmelse...tralala lala jeg er ikke syg...juhu... Jeg havde bare lyst til at kysse hele verden...!!!
Nu skal jeg bare vente på, at der starter en gruppe med "pæne piger", så jeg kan komme igang med at tale med andre, der har det lidt skidt ligesom jeg...
Det var bare en dejlig dag...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et gok i nødden, blev til BRAVO..!!! er publiceret 27/04-2006 21:24 af Beate.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.