18 år siden

Med satan i hælene...

Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
16 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Jeg er så frustreret og ulykkelig.. Jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op.
Og det gælder ikke mig selv. Ikke denne gang. Problemet er mine katte. Eller rettere naboens kat. Den render ind til mig hele tiden, hvilket jeg nok kunne holde ud, hvis ikke den tyraniserer mine. Skræmmer dem fra vid og sans. Jagter dem igennem deres eget hjem. Resultatet er ikke til at holde ud. Jeg ser næsten ikke de 3 af dem...de tør ikke komme hjem, tør ikke være i deres eget hjem af frygt..her, hvor de skulle være tryggest af alle steder. Min lille Viola sidder i nabohavens fuglehus, som havde hun her fundet sig et hjem. Skræmt sidder hun på skurets tag og kalder på mig, men tør ikke at komme hjem... Når det lykkes mig at nå hende og få hende ind, sluger hun sin mad, mens hun skræmt kaster blikke over skulderen...kommer han nu? Nogle gange kryber hun hen til mig og trykker sig ind til mig og søger lidt nærhed, men oftest forsvinder hun lige så hurtigt ud af vinduet igen... Eller ind under sofaen indtil hun pludselig stryger ud igen, som var satan selv i hælene på hende.. Og det er han måske også..!? Min gamle smukke Fabian på 10 år, er væk i dagevis. Når han endelig kommer hjem, ligger han i soveværelset og tør ikke komme ud...indtil tyranen igen smutter forbi mig, og jager ham ind under sengen, hvor han kan ligge i timevis og ikke komme frem. Endelig vover han sig frem. Stor er min glæde, da han kælent ruller frem og tilbage på fliserne i haven...indtil tyranen igen kommer stormende og jager ham ud af haven.
Sofia, tør ikke længere komme igennem haven og ind af vinduet. Istedet sidder hun ude på gaden foran hoveddøren og kalder hjerteskærende, for at jeg skal komme at hjælpe hende ind.
Jeg ved ikke længere, hvad jeg skal gøre. Jeg smider den kat ud 20-30 gange om dagen. Jeg har smidt vand efter ham, jeg har råbt af ham, jeg har slået ham med en avis, og jeg har taget hårdhændet fat i ham og kylet ham ud, og han vender tilbage igen som et lyn. Jeg kan ikke holde kattene inde, da de er vant til at komme ud, og bliver meget frustrerede, hvis de ikke kommer ud. Jeg har bedt naboen om i det mindste at holde ham inde om natten, så mine har en mulighed for at komme hjem da, men hun vil ikke, for det er jo varmt, og et vindue på klem er åbenbart ikke nok... Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre mere!?
Det er så fortvivlende...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Med satan i hælene... er publiceret 15/06-2006 21:52 af Beate.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.