Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
27 dage siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
4 måneder, 6 dage siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Erhvervcase i dag... Endelig eksamen, afsluttet fag. 11. Jeg fik kraft helvede 11. De andre fra min gruppe fik 7,8 og 9. Glad for det ikke var gruppe eksamen. Bryder mig ikke om den slags. Var lykkelig da læreren fortalte at det var slut med den slags. Tak regering.
Hmm, men det er nok også det eneste tidspunkt jeg var det på. Lykkelig. Har det godt, stort set hele tiden, men det er som om der bare mangler et eller andet. Og 11 taller hjælper åbentbart heller ikke på det.
Selv om det var rart. Det var skønt at få bevist at 2 af de A-fag jeg har valgt til næste år i en blanding af dem og en virksomheds problemer kan give mig et 11 tal. Der er bare et eller andet i mig der ikke vil finde på palds. Det vandrer rundt i mig, og vil så gerne finde det sted det passer ind, så det holder op med at vandre. Så jeg måske blev det gladere.
Eller jeg ER glad. Har det GODT. Så forstår det ikke. Det er jo det. Der er IKKE noget at være ked af. Har alt. Jeg har den dejligste kæreste. Det er virkeligt gået op for mig. Fik det vilde spark i hovedet den anden dag, da jeg bare lå sammen med ham hjemme i hans seng, efter en tur på stranden med ham og hans venner. Lå bare der og blev holdt om, kysset, nusset, krammet, og var fuldstædig væk i ham. Han gør noget ved mig, det er helt sikkert. Er så vild med ham. Med alt ved ham. Det at han spiser så meget altid bare. Det at han driller mig. Giver mig et modspil. Kan godt være svært at få synes jeg. Sådan ordentligt. En der ikke bare giver en ret.
Dl skrev til mig hmm mandag tror jeg det var. Om jeg ikk kommer på GO's (disko dasko) på lørdag. Sagde jeg at det gjorde jeg. Min veninde har fødselsdag, og så skal vi derud efter at have spist hjemme hos hende. Men har ikke lyst til at se ham. Ikke lyst til at sku forklare han at jeg sørme er ked af hvis han er faldet for mig igen, eller noget der minder om det, men at jeg har en kæreste, og faktisk er ret vild med ham. Faktisk elsker ham. For helvede hvor roder jeg mig ud i meget lort. Det er da utroligt. Men ja. Må jo bare sige det som det er. Selv om det er svært. For holder helt vildt meget af dl. Det gør jeg. Han er min mr. big og vil altid være det. Ham jeg så gerne vil ha, men ik rigtig kan få, og heller ikke helt alligevel ønsker. En der behandler mig som lort, en der behandler mig som en prinsesse.
11 taller er overvuderet. Brækker mig hvis der er flere der siger tillyyyyykke hvor VAR DET DOG FLOOOT. Ej hvor er du dygtigt. Jamen dog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er overvuderet er publiceret 15/06-2006 16:16 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.