18 år siden

Små røde blomster på nethinden

Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hey, så lige at jeg er eneste online individ her på Fyldepennen, så ligger alle i andre nok trygt under jeres dyner og put-sover. Eller der er måske ligefrem et par stykker af jer, der faldt i søvn på sofaen foran fjerneren.
Jeg ville også meget gerne i seng, men sidder midt i en opgaveskrivning, og som tiden går og antallet af indtagne kopper kaffe stiger stødt bliver det ikke nemmere at nedføje nogle fornuftige ting om gammastrålings halveringstykkelse eller hvad fand' det nu handler om.
Er det sundt, når små røde blomster danser foran øjnene? Det kan godt være at kaffen holdt mig vågen og kvik de første par timer, men nu er jeg ved at drætte ned af stolen og jeg er ikke engang færdig med de forbandede fysik/kemi-rapporter. Er muligvis lidt halvdum eller også er jeg bare ikke helt inde i det faglige sprog min lærer benytter sig af i forsøgsvejledningerne, synes i hvert fald ikke jeg kan komme med nogle fornuftige svar og beregninger.
Skulle man tage en lille lur? Bare en lille bitte en? Bare til de hersens blomster forsvinder...Skulle aldrig havde spillet det spil. Det er kraft'edme træls at se på.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Små røde blomster på nethinden er publiceret 28/04-2006 03:40 af Amelie_Wilbur.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.