At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Forunderlige verden - hvordan kan du pludselig se så lys ud igen. Hvad er det der sker - jeg ved det ikke, men flere ting må have gjort, at jeg i dag kunne vågne op med en boblende glæde i kroppen og med en fornyet energi.

Det føles som om mine celler atter er fyldt op - så kære veninde, din lille gave har hjulpet efter hensigten.
Jeg har en ven et sted, som har støttet mig meget i den svære tid - jeg har den sidste uges tid virkelgt mærket hans varme og kærlige omsorg for mig. En ven for resten af livet er han.
Mit lægebesøg i går blev en succes, hvor jeg virkeligt fik vendt de ting med min læge, der har gået mig så meget på og som har gjort det så svært for mig.
Jeg har en god og kærlig mand, som jeg slet ikke tror, at jeg ville kunne undvære. Mine øjne er langsomt ved at åbne.

Jeg synes at være parat til livet og dets finurligheder igen. Solen skinner lystig ind til mig og jeg tager mig selv i, at sidde og nynne en glad lille melodi. Kaffen står og bliver kold i kruset, men hvad gør det. Hvordan kan det ske - hvordan kan man pldselig blive så glad i løbet af et døgns tid. Jeg ved det ikke - vil heller ikke bruge mange tanker og energi på at finde ud af det - men bare nyde, at jeg er glad og fuld af energi. Jeg mærker, hvordan kærlige følelser bruser ud af mig og hvordan jeg har lyst at tage alle i mine omgivelser i mine arme og give et ordentligt kram.

Nu må jeg ikke vokse helt ind i himlen - lad os komme ned på jorden igen og lad mig fortælle jordnære ting. Efter lægebesøget tænkte jeg på en belønning til mig selv og inden jeg så mig om, stod jeg inde hos optikeren og hørte mig selv sige - et par nye brller - tak. Jeg fik lavet synsprøve - tænkte det nok - skal op i styrke. Prøvede forskellige brillestel, men faldt pladask for par nr. 2, hvilket folket i brillehuset var enige med mig i, klædte mig godt. Jeg fik taget to billeder af mig med brillerne på, så jeg nu kan gå og vænne mig til mit nye ydre look. Rent impuls - men jeg har fortjent det. Carlo synes, at det var en god impulshandling og han glæder sig til at se mig med MINE NYE BRILLER på.

I går eftermiddags bagte jeg boller i lange baner og lagde seks lagkager sammen med flødeskum og "rutebiler". Vi havde standerhejsning i Sejlklubben og hvilken fryd - sejlere fra nær og fjern væltede ind. Jeg fik så mange spontane knus og alle virkede meget glade. Jeg tror, jeg så det hele med "nye og friske" øjne - men en god aften blev det inde i vort klubhus. Allerede på tirsdag skal vort lille udvalg mødes igen med planlægning af forskelligt indkøb til huset og forberedelser til slusefesten senere på året. Derefter skal vi ud og spise "fint" med kniv og gaffel- det har vi beestemt også fortjent.

Weekeden er så småt planlagt. Der skal skrives sange i aften og i morgen og søndag trækker vi i det fineste pus og drager højt mod nord. Vi er invteret til konfirmation i Struer - jow, jeg glæder mig faktisk til at se de fleste af familemedlemmerne igen.

Jeg synes være ude på den anden side - men er ikke helt parat til at råbe højt om det ud i verden. Der kan komme tilbagefald - men tanker herom vil jeg fravælge og så blot nyde det, som jeg har det lige nu.

Jeg vil gerne sige tusind, tusind tak for alle de søde breve, jeg har modtaget Disse breve har jeg været meget glad for og det berører mig dybt, hvor søde og omsorgsfulde I er. Endnu en gang tusind, tusind tak. Mnage af brevene ligger ubesvaret hen - jeg har ikke haft energi til at svare tilbage - jeg håber dog med tiden at kunne få svaret på dem hver især med en privat hilsen - I skal ihvrtfald vide, at hvert et ord og hver en trøst vil blive gemt som en varig minde. Lad mig dog fortælle at intet svar absolut ikke har noget med, at jeg ikke gider jer - FOR DET GØR JEG.

Hyggehejsa fra Nellemor, der ser verden er lys.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mirakel eller hvad? er publiceret 28/04-2006 08:31 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.