Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Jeg har verdens sødeste kæreste, men han skriver ikke. Og han må gerne skive nu... gerne skrive snart. Ikke at det gør nogen forskel om han skriver nu eller om en halv time. Kun inde i mit hjerte. Kun inde i mit lille hjerte gør det en forskel. En forskel for mig.

Hører Peter Sommer. Destruktive vokaler. Anmelderne har forkastet det. Jeg synes nu det er ret genialt. Ikke lige så genialt som det første album. Men godt. Meget godt. Især ' I morgen er alt muligt' Både introen og selve sangen. Det er bare for nice.

Skal se th i morgen. Glæder mig.... Han har stadig ikke skrevet. Et kvarter mere, så gider jeg ik mere. Ved ik hvad jeg så ik gider, men det gør jeg bare ikke. Taler i blinde. Har lyst til at sove. Men venter lidt endnu. Faldt i søvn tidligt igår og så skrev han. Skrev til ham i efter middags, og så har han ik skrevet tilbage... En gang i aften. 22.15 eller sådan noget skriver han sikkert. Det ville bare være rart hvis det var lidt før så jeg ku få sovet. Men okay... Så må jeg jo vente. Hvis jeg gider det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvis jeg gider er publiceret 02/05-2006 21:46 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.