18 år siden

indlevende dagbøger...

At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned, 1 dag siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvor er der altså mange, der formåder at skrive total ligetil og indlevende i deres dagbøger... Man bliver bliver helt bidt og grebet af denne føljeton fra det virkelige liv.... Er det mon sundt...?

Jeg selv føler mig total kedelig og opremsende i min udlægning af tankerne og begivenhederne i mit liv...

Men det vigigste er vel også, at man selv får noget ud af det, at man får ført tankerne ud gennem tasterne og på denne måde kommer til at reflektere over sit liv...?



Jeg selv kæmper stadigvæk med at holde sammen på det hele... Jeg forsøger virkelig at holde mig oven vande, for hvad vil der mon ske, hvis jeg bukker under...?

Én af mine kollegaer spurgte mig den anden dag, hvordan jeg gør det...? Havde det været hende ville hun have svært ved at holde modet oppe med alle de ting, som jeg har været i gennem med en simpel operation, der har udviklet sig til noget af en frase...

Jeg føler mig fanget, der er ikke kun én vej ud af det spind... Hvilken mon er den rigtige... og hvor længe vil det tage mig at nå dertil...? Tiden spiller en stor rolle i det psykologiske spil... Den kan være så altædende og ødelæggende... Jeg føler mig ikke speciel eller viljestærk, men måske er jeg det alligevel...?

..Eller måske er det dette forum, der holder mig oppe. Jeg kan læse at mange har det meget værre end jeg, så hvad betyder et sølle knæ...? Jeg kan jo stadig gå. Jeg har verdens bedste kollegaer og familie og en masser gode veninder...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget indlevende dagbøger... er publiceret 12/05-2006 09:42 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.