18 år siden

sleepy hollow...

Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det har været en total slapper dag, har kun været ude de få gange jeg skulle stille p-skiven på bilen og ordne vasketøj... (kunne gøres samtidigt)

Mit hoved har været næsten tomt. Ingen dårlige drømme eller andet lir, bare tomhed. Har set lidt tv, sovet og intet andet...!! Kan end ikke komme igang med bog...

Havde ½ aftale med C, men hun har ikke haft ringet. Hvilket har været helt okay, selv om det undrede mig lidt. Men jeg har heller ikke forsøgt at komme i kontakt med hende... Har lige været i Netto efter aftensmad (kunne ordnes samtidigt med vasketøj og p-skiven..!).

Så Poca Locco komme gående med en kæmpebanan, lige nu er vejret næsten perfekt til karneval og under virkeligt de "professionelle" lidt godt vejr til deres optog i aften gennem byen.

Skal ikke selv til karneval i år, i hvert fald ikke deltage. Måske tager jeg ned og kigger på optoget i morgen, men det kommer helt an på vejret. Skal jo til landskamp i morgen aften i Århus med eks'en. Der må vejret også gerne være ok. Jeg skal heller ikke drikke mig plørefuld, da jeg bliver nødt til at køre bilen hjem til mine forældre på søndag.

Godt det kun er fredag og weeekenden endnu ligger forude...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sleepy hollow... er publiceret 26/05-2006 18:02 af den naive.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.