And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Kæmper lige nu en brav kamp for at kommer op til overfladen. Har haft meget uro i kroppen de sidste nætter, og derfor også fået en elendig søvn. Claus var i nat taknemlig for, at han insisterede på at bytte side i sengen i forbindelse med at få den ” dårlige ” knæ så langt væk fra mig som mulig. Hmm

Det blev sent før jeg kom i seng i aftes. Måtte vente på min far, da jeg skal bruge bilen i dag. Jeg kunne mærke at det har gjort ham godt at sidde bag rettet igen. At jeg så ikke bryder mig om hans kørsel er en anden sag.
Den manuale gier har altid været et problem for ham, hvilket ikke er så underlig når 99 % af hans kørsel har været med automat gier. I aftes var hans kørsel meget rykkende… Dvs. at hans fod ikke kunne holde en jævn fart. Jeg sagde ikke noget. Ville ikke ødelægge den glæde han havde opbygget de sidste par dage, ved at være på landevejen igen.

André har lige været her inde og minde mig, om at der KUN er en halv time til vi skal af sted. Han så ud som om, han ikke troede på, at jeg kunne nå at blive klar ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Godmorgen " tror jeg nok ! er publiceret 29/05-2006 08:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.