This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
2 dage, 12 timer siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Ville tanke bilen i går inden jeg kørte hjem, men ak loftet var nået. Kløede mig i nakken og stak kortet ind igen, samtidig med at jeg tænke ” det kan da ikke passe”. Men sørme jo. Hmm… hjem og ringe til selskabet. Var klar til at give den flinke mand et møgfald, indtil jeg blev klar over – at den var go nok.Fik hævet kreditværdigheden, og åbnet for tankningen igen. Det er nok min chaufførs ihærdighed som har taget fusen lidt på mig. Men når der er indtægter, er der også udgifter. Sådan er det. Vil holde godt øje med forbruget, så jeg ved om den skal hæves endnu engang inden vintertravlheden. Vi har ikke engang fået rigtig sommer endnu, og jeg er allerede henne ved vinter ;-)
Min kære chauffør har ikke kørt de sidste par dage. Han slået hovedet ind i en dørkarm og fået hjernerystelse. Det passer ham ikke at være hjemme her omkring den første, hvor folk får penge. Jeg har sagt til han, at han bare kan blive væk til han har fået det bedre, ellers må jeg tage en snak med konen, og så må hun sige ” sku ” til ham. Jeg tror at han forstod. Han har lavet ca. en halv gang mere end jeg havde håbet på, så jeg har bestemt ikke noget at klage over. Udover diesel regningen altså ;-)

Mødet vedr. André i mandags gik rigtig godt. Var meget imponeret over deres principper og holdninger til de handicappede, og hvordan de drev stedet. Hvilket er væsentlig anderledes til ” Hr. Hitler´s ” kæft, trit og retning. Jeg kan sagtens se André på stedet, også selv om jeg var lidt skeptisk, da han vil være den yngste af de 5 som bor der. Der er bare et KÆMPE MEN. Der er en som skal flytte, før der bliver plads til ham.
De er ved at starte et nyt sted op hvor det er meningen at den ældste af beboerne skal med. Det nye sted ER godkendt som institution, men den pågældende amt skal også godkende flytningen af beboeren, hvilket godt kan tage ca. 3 mdr. Halleluja !!!
André er allerede mentalt flyttet fra gården og jeg er bange for, at for lang ventetid er uholdbart. Samtidig kan jeg kun gisne om, hvordan det vil gå hvis den amt ikke godkender flytningen, og der atter vil gå en rum tid før de finder et nyt emne. Har dog en plan B i ærmet, men skal lige have paragrafferne i orden først ;-)

Claus´s store dreng var her hjemme for at hente den mellemste af drengene i går – I EGEN BIL… Den lille purk som jeg engang lærte at kende, kører bil. Det er helt uvirkelig hvordan tiden er gået. Claus og drengene stod på fliserne uden for hoveddøren, og jeg på den eneste trin som vi har ind til huset, hvilket betød at jeg kunne være i øjenhøjde med de kæmpe mennesker som de er. Jeg er 172 cm, og kan alligevel føle mig lille i deres selskab.

Jeg har fået min far overbevist om det rigtige i at konsultere en udenbys dyrlæge, med speciale inden for hunde ryg. Claus kørte ham og lille Vaks dertil i dag. Dyrlægen gav ham ikke mange chancer, og sagde rent ud, at pga. at der var gået næsten 3 uger siden påkørselen, og der ikke havde været nogen fremgang, så skulle han ikke forvente at det ville komme, selv om den blev opereret. Han ville rekvirere røntgenbillederne fra den anden dyrlæge, og ringe når han havde set og vurderet dem.
Claus og jeg har talt om, at problemet for min far er, at han ikke selv kan tage beslutningen om at få den aflivet. Hans 2 hunde er blevet hans faste holdepunkt og livline, om man vil. Han elsker og forguder dem over alt. Men netop derfor skulle man mene, at han burde give slip på lille Vaks. Men han griber efter hvert et halmstrå, i håb om at den kan få det godt igen. Jeg ved snart ikke hvem det er mest synd for !
Har tænkt på at kontakte dyrlægen, og spørge ham om, at hvis chancerne ved en opration er så minimale som jeg har forstået, om han så ikke vil foreslå min far, at lade Vaks sove ind. Jeg har en rigtig dårlig smag i munden ved at gå bag min fars ryg, men mener ikke at det er et hundeværdigt liv Vaks har nu. Han vil ikke acceptere det når jeg siger det ham.

Jeg havde mange planer for dagen, men lige nu ser det ud til at smutte lidt for mig. Men skidt, bare jeg får sovet bedre end jeg har gjort de sidste nætter. Har haft meget uro i kroppen, og specielt i benene. Bliver så irriteret når det sker, hvilket nok ikke gør det bedre.

Skal på toilet, så ingen undskyldning for at sidde her mere ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke mere kredit er publiceret 31/05-2006 19:43 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.