Frihed er den optimale illusion

Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
2 dage, 1 time siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder siden
Badet i sved har jeg været hele natten. Fy for helvede da jeg vågnede og både dyne og lagen var plask vådt. Rykkede en tand i sengen, hen der hvor th plejer at ligge, tog en anden dyne på, og sov så igen. Vågnede senere. Pisse kold. Frøs så jeg troede jeg skulle dø. Tog den anden dyne på også. Den var blevet ret tør... Og vågnede igen senere, badet i sved igen.. DOH AARH BE OM EN NATS SØVN TAK! ! ! ! !
Ligner udskidt æblegrød - igen.
Rander under øjnene og bare ør i hele kroppen.
Men har lavet noget fornuftigt idag. Vasket det telt jeg havde med til festival. Det var SÅ mudret og klamt. Så står man der og vasker med en kost og ser midt i det hele at der er skrevet noget med tush... Hmmm tænker jeg, havde da ikke spritter med derud... Spææændende... Og hvad står der... Suprise surprise...
"Stella og th
drillepiger i nissetøj"
Ku ikk lade være med at smile, men alligevel.
Sødt. Sødt at folk ALDRIG glemmer den lortesang. Stella og Novaaaa. HVORFOR skal jeg altid høre for det... Haha! God joke?!? Er den ny? Det er jo kun 10år siden den skide julekalender kom frem, og det første alle th's venner siger da de ser mig "stella og novaaaa"
og for at være sjov fortsætter jeg selv "drillepiger i nissetøj" hahaha... Men kan ikk finde på andet at sige? Nogle der har forslag til hvordan man er bare en smule rap i kæften...?!

Nå men ellers er der ikke sket noget. Vil gerne ud at løbe, men tør ikke. Når det er lige op over får jeg mit lort af for voldsom fysisk aktivitet. Så springer over. Håber mens kan vente til efter jeg har set th... Pleeease. Det er ik så rart at ha når man er derude.. Ude ved en familie der ik har en toiletspand... AAArH. Ja ja skønt... Men vil bare så gerne være ordentigt sammen med ham igen. Koble af, give op, miste alt hvad jeg ejer.
Ejer ikke mere. Har ingenting. Jeg har penge til rejse. Oplevelser i mit hjerte, men ligenu føles det som om jeg ikke ejer noget som helst. Har intet. Intet har mig. Jeg er fri. Så fri som jeg nu kan blive. Selv om det er en myte. Frihed, ingen er frie. Det er en illusion. Den optimale.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frihed er den optimale illusion er publiceret 31/05-2006 11:41 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.