23 år siden

skabsmand

Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
2 måneder, 5 dage siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
skabsmand


Vågnede op, du havde rejst dig, gider ikke lette mit luksus legeme før du kommer ind igen. for så ved jeg at du har hentet rundstykker og lavet kaffe.Så putter mig godt ned under dynen.
Ligger lige så stille og lader tankerne flyve tilbage til før du kom ind i mit liv, og vi skal ikke så langt tilbage kun et halvt år.
Kors hvor er der sket meget i det halve år . Hvor har vi haft mange diskutioner om alt og intet skægt nok har vi altid været enige om mine børn der har ikke været noget men når vi kommer til de små banale ting som egentlig før bare var noget man gjorde så kan de blive store problemer og tage flere timer at løse ,vi har lavet små bitte mus til elefantgiganter og bagefter har vi siddet og grinet af det.
For det ligger sådan at da du kom ind i familien skulle du lige lure os af og lige finde rytmen i vores hverdag, dengang gik det fint så åbnede du lidt mere for munden og jeg kikkede skævt til dig men accepterede at du sagde noget "men var f... ikke meget for det" Nu brokker du dig hvis det passer dig at gøre det.
ligger og tænker på om det vi enlige mødre vil have er en skabsmand der "kun" bliver taget frem når ungerne er ude af huset og en der kun siger ja og nej og gerne på de rigtige tidspunkter. Føj sådan et liv kunne jeg ikke leve så hellere have en stumtjener.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skabsmand er publiceret 21/04-2001 10:50 af AGAndersen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.