17 år siden

Jeg har intet liv

Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Jeg er landet i USA nu. Jeg har vaeret paa camp i to uger og det har vaeret helt fanfuckingtastisk. Jeg har virkeligt faaet lavet nogle ekstremt gode venskaber. Vi har bare brugt tiden sammen og spillet noget sport, snakket og gaaet i skole med fagene current issues, historie, engelsk og life in america. Det har vaeret ok cool med skolen havde to vildt seje laerere og to mindre seje, men det var nu fedt nok at proeve.
Nu er jeg saa klar til at leve mit liv som udvekslingsstudent. Jeg kom hen til familien for to dage siden. Vi var paa restaurant og snakkede med mrs bonny og hendes boern de er vildt soede og friske.
Min egen familie er der lidt mandre gang i. Vi har ikke rigtig lavet saa meget, og her er langt til alting saa man skal virkelig koeres rundt og jeg har jo ikke ligefrem koerekort.. sucks..
Jeg har ret blandede foelser lige nu i gaar var jeg bare skrup lykkelig for at vaere her, men i dag er det hele lidt anderledes. Jeg foeler mig faktisk ret langt nede. Her sker absolut ingenting og jeg er blevet rastloes.
Der bor ogsaa en anden udvekslingsstudent her, hun er kun paa arrivel, men nu snakker de om at beholde hende hele aaret. Hun leger med lillebroren hele dagen og hun har lidt svaert ved engelsk saa jeg har ikke rigtig faaet snakket med hende, og kender hende ikke godt nok til at doemme hende, men er allerede pokkers jaloux..
Jeg hader lidt at skulle dele min familie med en anden udvekslingsstudent for hvad nu hvis de bedre kan lide hende. Foraeldrene spurgte mig om jeg synes det var ok at hun blev her hele aaret og jeg ved ikke helt hvad jeg skulle sige jeg kan jo ikke rigtig smide hende ud vel..
Jeg skal bare have snakket mere med hende i aften, men lillebroen klaeber ligesom til hende med alle sine spil og jeg har bare ikke taalmodighed til at spille spil hele dagen i dag jeg er simpelthen for restloes.. Damn..
Snakkede lidt med hende i gaar om dit og dat og hun sagde at hun syntes familiens hus var for lille til os fem og med hende er vi seks, det er rigtig mange mennesker.. Maaske har hun slet ikke lyst til at blive her, men det tror jeg nu er rigtig rigtig svaert at sige til dem.. Hun faar foerst at vide i aften at hun maa blive her hele aaret, tis..
Fuck hvor er jeg restloes og jaloux jeg har det rigtig daarligt med mig selv fordi jeg foeler paa denne her maade, men det goer jeg virkelig.. sucks..
Jeg bliver noed til at socialisere mig selv lidt nu selvom jeg mest har lyst til at saette mig ned og graede - savner danmark og mit liv... lige nu har jeg absolut intet liv, det er helt vildt haardt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg har intet liv er publiceret 07/08-2006 23:41 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.