17 år siden

Hvilken begivenhedsrig uge

Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
8 dage siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Kære dagbog.....

Sikke en uge...
Kender du det. Nogle uger de flyver af sted, fordi arbejdet eller hjemmefronten bare er så krævende at man hele tiden konstant har et eller andet man skal nå. De uger hvor 24 timer i døgnet bare ikke er nok hvis også man skal nå at få et minimum af søvn.

Nå men det gør du sikkert. Men det er slet ikke sådan en uge jeg har haft.
Der findes også de uger hvor tiden snegler sig af sted, og ingen ting virker. Bilen der ikke vil starte, bussen der er forsinket, chefen der er et røvhul, og konen der er PMS. De uger er 24 timer i døgnet ALT for meget. Ville det ikke være smart hvis man nu i de uger kunne overføre en del af den overskydende tid til de uger hvor man har brug for den.

Okay. Men det var faktisk heller ikke sådan en uge jeg har haft.
Mandag var bare en helt almindelig dag, der sket ikke det store, men fra tirsdag gik tingene amok. Først fik jeg skide meget ros for et projekt på arbejdet som jeg egentlig selv syntes var middelmådigt, eller måske lige over middel. Egentlig ikke noget specielt. Men hvad fanden man tager jo den ros man kan få. Specielt i mit job, hvor jeg som regel står på øretævernes holdeplads.
Nå men videre med tirsdag. Ved middags tid modtager jeg en mail på kærestens og min drømmebolig. FEDT.... vi kunne sagtens overtage boligen fra den 1/12... Jamen, øhhh, jamen.... Har vi råd, og lyst, og og og og.... Jeg skal... der er. Mundlam var jeg, hvilket nok skal siges ikke er noget der sker så tit for mig. Men nu ser det altså ud til vi snart skal flytte.

Samme dag ringede kærestens eks. Ham og konen skulle gå fra hinanden, og det til trods for at de bare for 6 uger siden blev forældre til en lille dreng. Stakkels barn. Han kommer aldrig til at vokse op og se sine forældre elske hinanden. Stakkels min kærestes datter. Hun skal nu for anden gang i sit kun 8 år lange liv opleve et hjem i opbrud. Heldigvis kan vi tilbyde hende stabilitet. Og heldigvis er hun hos os 14 dage af gangen. Det bliver hårdt for hende.

I går fik vi så kontrakten på vores nye lejlighed. Det bliver bare SÅ godt at flytte. Tænk at vi nu skal til at have vores eget soveværelse.... :-)

Glæder mig til weekenden. Vi skal på weekend tur til svigerforældrene i Kalundborg. Et af de få steder jeg kan opholde mig og samtidig slappe af fra hverdagens stress og jag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvilken begivenhedsrig uge er publiceret 25/08-2006 10:21 af quebeck.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.