Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Kan jeg vist godt tillade mig at sige, efter at være kommet på højkant igen. Fandt min seng kl. 06.30 her til morgen og havde bestemt ingen problemer med at falde i søvn.
Var ellers ved at ” skide det hele et stykke ” engang i nat, efter at havde været uheldig med en stime af forgæves ture. Folk fatter ikke at det i sidste ende går ud over andre, da vi skal bruge køretid til og fra adr. plus forgæves ventetid. Jeg tror at jeg havde 6 af slagsen !
Men ud over det, så var der betydelig mere travlt end forventet. Jeg ved ikke rigtig hvad der skete. Det er den sidste weekend før den første. Ho fåremarked og Tønder festival plejer også at lægge en dæmper på aktivisterne, samt vi lige har haft festuge, og mange har brugt penge på Madonna koncerten. Jeg klager selvfølgelig ikke, men var bare meget overrasket.

Fik min fars adr. som køreordre. Viste på forhånd at det ville være hans torsdags veninde, som nu har udviklet sig til, at han er blevet hendes lørdags ven. Hun har selv haft bevilling for mange år siden, så de kan rigtigt snakke - gamle dage. Kunne ikke lade være med at smile, da hun sagde ” så ses vi lille skat ” til min far. Han svarede kort ” øh ja ja ” og så fik han ellers travlt med give hunden rem på.

Skal ned på gården på fredag i næste uge. Sagsbehandleren kommer også, for at lave en ressourceprofil i forbindelse med at André skal have pension.
Lige nu ligger hans flyttesag i Viborg amt. Han har fået grøn lys for pladsen, men en anden skal omplaceres først. Ventetiden og arbejdsgangen virker uendelig lang, når der er 4 amter involveret. Er spændt på hvordan kommuneomlægningerne kommer til at fungere. Om de vil som nu, hvor de engang imellem diskutere hvilken bord sagen skal ligge.

Nej nu går det ikke længere. Skal i gang med en masse papirnusseri, så som regnskab for sidste uge og løn og sygdoms erklæring til chaufføren. Har taget en god tur ind til i aften, som jeg pga. sygemeldingen selv kører.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Go´morgen ;-D er publiceret 27/08-2006 13:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.