Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Føler at sidde midt i et virvar, og ikke vide hvordan jeg takler tingene bedst. André er igen begyndt at høre stemmer igen – onde stemmer. Han har ellers siden medicineringen ” kun ” haft en god stemme, som han accepterede som en ven. En god ven som guider ham, når han bliver sur eller ked af det. De onde stemmer sammenligner han med dem som var der, da han begik røveriet på tankstationen. Han er meget bange og ked af det, men formåede heldigvis at formidle det videre til konen på gården, på en seddel onsdag aften. Hun kontaktede så den læge som han høre under i psykiatrien i går, som mente, at det helt klart er og har været et utrolig psykisk pres for André, ikke at vide hvornår der sker noget mht. flytningen. Den såkaldte hastesag kører nu på elvte mdr. Indtil videre vil de ikke ændre på hans medicinering, men vi skulle holde nøje øje med ham.

Pladsen er bevilliget, men en flytning af en anden beboer, plus det adm. i to af de fire amter som er involveret - trækker ud. Havde ellers mistænkt kommunen for kassetænkning, da der skulle en dispensation til, da han først fylder 18 til november. Men det er åbenbart ingen problem.
Var med til et møde vedr. André og pension på gården i formiddag. Sagsbehandleren er fortørnet over at sagen er trukket i langdrag, og har bedt hendes leder om at gribe ind. Hvilke tråde hun kan trække i - ved jeg ikke. Men uanset - så bare der snart sker noget. Gården har opsagt deres kontrakt med virkning fra den 30/11 – 2006 i håb om det kan ” gavne ” sagen.

Mange tanker er gået igennem hoved på mig siden jeg fik beskeden om stemmerne. Tog selvfølgelig ham med hjem fra gården i dag, da han har hjemmeweekend. Besluttede at hvis jeg følte at situationen voksede mig over hovedet, eller André havde brug for at tale med andre, så vil jeg kontakte den psykiatriske skadestue.

Var med min far til læge i eftermiddags. Han vil have undersøgt om min fars smerter muligvis kan være muskelgigt - hvilket en blodprøve kan vise. Så hvis han får den taget på mandag, så havde lægen svar på onsdag i næste uge. Jeg håber at han snart får en diagnoseting, så han kan blive behandlet derfor.

André er gået i seng, men jeg har valgt ikke at køre ud i nat. Ønsker at være der hvis han får brug for det. Chaufføren er stadig sygemeldt, og skal være det til mindst d. 6/9 pga. noget medicin han får. Har talt med en kollega om alle de tomme km jeg har bemærket han har. Han ville ikke nævne eller gøre noget ved sagen ( hvis det var hans chauffør ), da han jo køre ganske godt ind når han er der. Hmm bryder mig ikke om, at det er den ansatte der har fat i den lange ende. Men sådan er de kolde facts. Han behøver ikke engang at løfte et øjenbryn for at finde en anden vogn, hvorimod jeg skal være kanon heldig, hvis jeg finder en anden chauffør.

Vi ( André og jeg ) var en smut ved vagtlægen her til aften. Han havde åbenbart løftet noget forkert i formiddags, og havde store smerter. Kunne ikke ligge ned uden at have ondt, og fik vejrtrækningsproblemer. Vi kom til min store overraskelse til med det samme, og fik noget hurtigvirkende smertestillende. Vagtlægen mente, at André havde forstukket nogle muskler.

Jeg vil ned og se om trollerikken sover. Har sagt, at han bare skal komme op og vække mig hvis han ikke kan sove, eller har det skidt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sammenfald er publiceret 02/09-2006 00:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.