Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
1. dag åp Svendborg filmtræf, og jeg må indrømme at jeg igen falder for stilen. Det er så nice, jeg elsker simpelthed at være til filmtræf.
Vi lagde ud kl. 12.30 med den eneste film der kørte "Der var engang en dreng, som fik en lillesøster med vinger". Det er en ny dansk børn/familie film, som var ret spøjs, og ikke helt normal. Ikke den værste børnefilm, og voksne kan også sidde og grine i skægget af den film. Da der var noget med pandekager, havde de lavet det sådan at der blev serberet friskbagte pandekager i pausen - det var så lækkert, vejret var til det og de smagte godt.

Pausen gik desværre med køen, og finde ud at hvilken film derefter. Jeg fik valgt en lerdukke-film "Disastor", som kører meget plat over Armageddon, og jeg er lidt ked af at have spildt min tid på den - men der skal da nok være nogen derude der synes den er god.
Tilsidst sluttede jeg af med at se Stormbreaker, som er teenage agent action film. Jeg er da sikker på at 12-årige vil nyde den, og det var da heller ikke makværk, men jeg havde håbet på en virkelig god en til at slutte dagen af med, men den kom ikke. Om igen i morgen.

De delte lyserøde T-shirts ud til pigerne, og lyseblå til drengene (i tilfælde af at vi ikke kan se hvilket køn folk har?), hvilket da er godt nok, jeg er da glad for min filmtræf bluse, men jeg skal huske at få en større taske med i morgen, for jeg har simpelt hen ikke plads til alt det jeg gerne vil have med hjem.

Tideligt op - åhh nej!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flmtræf er publiceret 28/08-2006 21:15 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.