17 år siden

Øv jeg er syg og mine forældre har cu

Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 7 dage siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Hmm det er meget lang tid siden jeg har haft skrevet herinde, men har haft så meget om ørerne at jeg ikke har haft tid eller lyst. Men har haft mere lyst til at læse andres dagbøger end at skrive i mig egen. Men man skal jo også kun skrive når man har lyst til det :-)

Øv jeg er blevet syg. Det har ligget og luret i mig i 1 uge, men nu er jeg blevet smadder syg. Jeg nyser, snotter, har ondt i halsen og hovedet. Jeg føler mig tung i hovedet, men hvis jeg ligger mig til at sove nu kan jeg ikke sove i nat. Jeg hader at være syg, for det stopper i at lave alt det jeg gerne vil eller skal lave. Har bare så meget jeg skal lave herhjemme. Har også en masse jeg skal arbejde med mig selv og tænke over.

Nyder at være alene lige nu. Kæresten og sønnike er til svømning nu. kommer hjem ved 20.30 tiden. Jeg skal ikke forholde mig til så meget lige nu. Men på den anden side ville det være rart at der var en som kunne passe mig lidt. Man bliver jo lidt ynkelig når man er syg.

Forresten har mine forældre cuttede alt kontakt med kæresten, sønnike og jeg. Men mest med mig føler jeg. Det er trist fordi jeg er det eneste barn de har tilbage. Men sådan tænker de ikke, de er nok de mest egoistiske mennesker der findes på denne jord. De tænker kun på hvad deres behov er, og hvis man ikke kan opfylde dem bliver man bare cuttet. De cutter mig fordi de ikke må have min søn i en hel uge, men det vil jeg ikke gå med til af mange grunde bl.a p.g.a at han kun er 6 år og bl.a p.g.a den barndom de har tilbudt mig som ikke har været særlig god. De har slået mig dagligt siden jeg var ca.2 år og til jeg var over 18 år. Det sidder ligesom i mig. Men de synes ikke det var så slemt at de slog mig og at jeg tager alting nært og alle andre bedsteforældre gerne må have deres børnebørn men de er de eneste i verden som ikke må deres barnebarn. Men det passer altså bare ikke. Men problemet er med mine forældre at de ikke vil tale om min barndom, men jeg har prøvet at fortælle dem at det kunne hjælpe mig til at komme videre. De har jo påstået at de gerne ville hjælpe mig til at komme videre, men det passer jo slet ikke. Men de kan rende mig at vist sted. Gider ikke at skrive mere om dem. Skulle bare lige have luft.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øv jeg er syg og mine forældre har cu er publiceret 06/09-2006 19:37 af Camilsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.