17 år siden

Kære dagbog... (5)

Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære dagbog...
Det hele startede bare som den værste gang møg i mmorges. Kom i rette tid ud af døren, men netop som man nåede busstopstedet, opdagde man, at man havde glemt sit idrætstøj... Okay, havd nu?
Kiggede på klokken, som viste 07.01.
Okay, havde 6 minutter til at hente det i, så jeg smed min skoletaske fra mig og begyndte ellers at spurte den halve kilometer, som jeg havde hjem til mig af. To minutter senere låste jeg hovededøren op, greb posen med sportstøj, og smækkede igen.
Gæt hvad der videre skete.... Netop som jeg er ca. 50 meter fra bussen, gasser den op og begynder at køre. Fuck! hvad gør jeg nu? den næste går først om fire timer! Ringer til min mor, og kommer med en lang og ligegyldig forklaring om, hvorvidt jeg havde glemt mit idrætstøj. Nu skal det lige siges, at mine forældre er skilt og min mor arbejder i Vordingborg, den selvsamme by, hvori jeg går i skole. Nå men spurgte hende om ikke hun kunne komme og hente mig, for hun plejede først at køre kl. syv.
Det kunne hun ikke men sagde at jeg stadig kunne nå at tage min cykel! What!... Der er 15 kilometer til min skole, og det forventer hun at jeg skal kunne nå på tre kvarter?
Sagde at hun var sindsyg og lagde røret på.
Derpå gik jeg hjem, for at blive stemplet for fire timers fravær, men så vendte lykken, og en af pigerne, som jeg tidligere gik i folkeskole med, stoppede og spurgte om jeg ville have en lift... Åhh, Pernille, du har reddet mit liv endnu en gang. Nå, men jeg hoppede ind og straks måtte de så høre om min uheldige morgen.
Da jeg kom over på gymnasiet, var alt helt perfekt. Hang ud med lotte og Carina, og efter skole tog vi på Mila´s og jeg kom derfor en halv time for sent til håndboldtræning. Ups, men hold kæft en god burger hehe...
Må efterhånden slutte nu, for jeg har en masse lektier for til i morgen.

-Gabriella

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kære dagbog... (5) er publiceret 12/09-2006 19:09 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.