17 år siden

Er klokken VIRKELIG 05:15? WoW!

folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Fan'fucking'tastisk!! Skulle op alt for tidligt, havde lovet at aflevere Lisa i børnehave! (Haha, hvis i kender mig, var det faktisk min morgen humor).
Troede aldrig jeg var kommet ud af sengen, åhh min dejlige seng, du min elskede på 2x2 meter, hvor kan du omfavne mig på den mest omsorgsfulde måde... (Snøft savner dig allerede).
At være træt når man skal køre 160-170 hele vejen fordi man selvfølgelig ikke kunne komme afsted til tiden, er sku ikke det smarteste træk at lave. Nå men jeg nåede det da og med hele 2 min. i overskud, gad vide om jeg ikke skulle begynde at køre formel 1 eller måske bare ihvertfald begynde at se det i fjensynet til at starte med! ;) Fik lige talt med direktøren om dengang jeg var ung lærling og arbejde 180 timer om ugen eller deromkring (det føltes ihvertfaldet sådan) og vi blev ret enige om at de lærlinge man fik nu tildags var ret ligeglade med hvordan hverdagen kører, bare de kunne slippe afsted med at lave så lidt som muligt! Reminder.: husk at tape den ene lærling fast til loftet. Problemer, problemer og atter problemer, som man bare skal have løst, vores tape er nemlig ikke særligt holdbart og skal faktisk også huske at give lageret en skideballe, de lugter jo af død gnu! Sad lige og læste de sidste par tekster jeg har skrevet, lyder jeg virkelig så negativ? Okay kom så med noget positivt, hmmm.... Det var straks værre, jo nu har jeg det, har jo lige fået elregning og vægtafgift på ialt 18.000 JUBII!! (please skyd mig) og JUBII!! Kan da glæde mig til på fredag, holder nemlig poker aften, det bliver vildt hyggeligt håber jeg da, vi bliver en 7 stykker og skal bare tømme min bar og derefter i byen på Slagthuset i Malmö, det vender jeg tilbage til. Hav en god dag alle sammen! :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er klokken VIRKELIG 05:15? WoW! er publiceret 26/09-2006 08:48 af Drinkup.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.