17 år siden

Palle alene i verden

De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Øv nu havde jeg lige skrevet en lang sur dagbog ååå så blev den væk før jeg fik den lagt ind, min pc er istykker Ctrl tasten er i stykker så da jeg markerede teksten med musen og ville kopiere ved at trykke "Ctrl+c" kopierede den ikke men erstattede teksten med "c"

nå må jo prøve igen))

Jeg kan ikke finde ud af at være selv alene her på hverdagene i nordjylland ååå er slet ikke god nok til at opsøge andre mennesker, ikke engang mine børn får jeg kontaketet bilder mig hele tiden ind at det gør jeg i næste uge ååå sååå gør jeg det ikke alligevel.

Fylder mit liv med praktiske ting som jeg heller ikke får mig taget helt af, i øjeblikket er jeg ved at udskifte gulvet i udestuen rette op isolere fjerne alt det byggeaffald som tilsyneladende er puttet der dengang huset blev bygget.

Måske bruger jeg mit byggerod med huset proppet med møbler værktøj ååå byggematrialer som begrundelse over for mine manglene sociale aktiviteter at der ikke er plads til at have besøg her ååå ja så smutter det for mig.

tidligt på sommeren havde jeg en plan om at invitere hele sommerhusgaden til kaffe da der er mange på vejen jeg dårligt kender.
Lige nu er min undskyldning så byggerod ååå når vi så kommer til jul er min undskyldning sikkert at sommerhusområdet sikkert er menneske tomt??

Så er min mobiltlf blevet væk anner ikke hvor jeg har smidt den havde den, i hånden da jeg kiggede hvad klokken var på vej til job, ååå da jeg skulle hjem fra job kunne jeg ikke finde den såå måske har jeg tabt den i fjorden under dagens opgaver..

Har sikkert bare en føllelse af at være Palle alene i verden ååå der er bare alt for langt ned til min kæreste i Vejle både fysisk og føllelsesmæsigt kan jeg slet ikke mærke hende når jeg sidder lige HER

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Palle alene i verden er publiceret 04/10-2006 21:57 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.