Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har fremlagt i dag, og skal igen i morgen. Men på fremmed sprog. Kan jeg ikke rigtig holde til. Er ikke så god til sådan noget. Men det er der jo mange der ikke er, så det går nok... IKK? Damn... Men ja, må jo leve med det. Vænne mig til det. Det er bare ikke sjovt. Slet ikke når det er alene jeg skal fremlægge. Om noget personligt.

Idag har jeg været ude at køre. For syv søren da. Mig i BIL, i fucking bil... Og det gik, det gjorde det... Men så heller ikke så meget mere end det. Kunne køre almindelig rundt og forlæns og baglæs slalom. Baglæns ligeud kan jeg ikke, og pakere kan jeg slet ikke. Jeg kan finde ud af at skifte gear, men har ikke lige helt styr på hvornår jeg skal det. Men kravlegård er overstået. Så er det videre til kørsel in the real world. Det er sindsygt, at sende mig ud på vejen allerede. Fucking sindssygt. Men ja ja.

Th kom herhjem igår og sov. Han er virkelig en skøn kæreste. Det er helt sikkert. Han havde skulle lave en test om hvilket dyr han ville være, og noget med noget job derudfra. Hund blev han, og tænkte at det passede nok meget godt. Loyal, glad, trofast, legesyg, kælesyg... Jeg fik sagt til ham at jeg elskede ham. Dejligt at sige det og dejligt at få i ligemåde og kys og kram og smil tilbage. Faldt i søvn i hans arme igen. Som de sidste mange gange. Vågner midt om natten og tænker ligger jeg stadig her? Har han virkeligt ladet mig ligge her? Og så ville jeg gerne at han trykkede mig tæt ind til sig igen, når han vågner og drejer sig. Nogle gange. Igår ville jeg at han gjorde det. Et eller andet omsogsfuldt. Og nogle gange vil jeg gerne bare have lov til at ligge lidt selv. I den ene side af sengen uden hans arme omkring mig. Og han har det vel på samme måde.

Burde slette denne tekst nu, som så mange andre intetsigende jeg ligger ud her. Men havde lyst til at skrive. Lyst til at flytte fingrene hen over tastaturet og lade de smålige tanker flyve.

Jeg er voksen, jeg har kørt i bil, jeg er snart student, jeg er snart på vej til nepal....

Stella

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smålige tanker - igen er publiceret 09/11-2006 18:21 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.