Lidt om alt.

Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 14 dage siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så blev det fredag igen. som tiden dog går. Jeg venter stadig på besked om den samtale jeg var til i sidste uge. Jeg ville få besked onsdag men har stadig ikke hørt noget. Mon ikke jeg skulle prøve at ringe til dem? Nej jeg giver dem til mandag.
Idag er også dagen hvor mit mellemste barn kommer tilbage fra sommerlejer. Det glæder vi os alle til. det bliver dejligt at høre fra hende igen.
Onsdag aften syntes vores kat at han havde set nok til os. han gik. Og herude hvor vi bor må kattene ikke gå løse. Men heldigvis kom han tilbage torsdag morgen. Han har nærmest sovet lige siden.
Det er idag også sidste dag i min diætplan. Ja I læste rigtigt. Jeg er gået på diæt. nu skal nogle af de fandens kilo af. Meget tæt ved 30 kg. skulle gerne forsvinde. så må det tage den tid det tager. Jeg plejer ikke at være god til at holde dem.
Jeg havde spiseforstyrelser som ung. og det gav mig lidt at en forskrækkelse. Jeg tør næsten ikke sætte mit madforbrug ned. jeg er bange for igen at falde i den grav der hedder "stoppe med at spise". Flere i mine omgivelser ville sikkert sige at jeg trænger til at tabe mig så det ville ikke gøre noget hvis jeg stoppede med at spise. Men jeg er så bange for ikke at kunne styre det. At ende med at veje 42 kg. igen. Det ville være forfærdeligt. Jeg kan stadig huske lugten af sygehus, sondemaden og samtalerne med en psykolog. og alt sammen selv om jeg mente jeg havde styr på det hele.
Jeg er også begyndt på en ny roman. Den jeg næsten var færdig med er sat tilbage. Min hardisk gik ned. og det meste af historien gik tabt. :(
Og jeg har ikke lige overskudet i øjebliket til at starte forfra med den. Så nu er jeg gået i gang med en ny.

Og den vil jeg skive på nu.
Kan I alle have det

Birgitte

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt om alt. er publiceret 09/08-2002 11:03 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.