17 år siden

Hvordan ens gode planer kan blive ødelagt

En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
10 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
10 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
What a day! Jeg har rendt rundt for at få mine julekalendre ud - jeg må sige at hvis julemanden en dag skulle bede om hjælp så hjælper jeg bare fordi jeg har ondt af ham.
Jeg startede med at pakke resten af min søsters kalender ind - det tog ikke så lang tid. Problemet var fars kalender. Jeg havde end ikke samlet alle gåderne, jeg havde kun 19 ud af 24 (naturligvis). Jeg havde ikke klippet de 42 hjerter ud og slet ikke fået dekoreret noget som helst og samtidig er min lejlighed som bombet. Men det vigtigste først. Jeg var jo endelig færdig med min søsters og gik i krig med fars - det tog lang tid. For lang tid, lige pludselig bemærkede jeg tiden, klokken var 19 og jeg skulle nå at købe skrabekalender til min mor og stedfar. Ud til Netto - hov, første fejl, Netto har jo ikke sådan nogle. Over til Kvickly blot for at erfare at de er udsolgt - over alt. Shit. Det er jo den 1. december og de burde allerede have deres kalendre. Min fars kalender var jo heller ikke færdig, og jeg kunne egentlig lige så godt opgive at bruge de næste par timer på at aflevere min søsters kalender (jeg er jo på cykel). Resultat - dagen er noget rod. Mine planer var noget rod. Det var eksamen og min kusine der ødelagde det hele. Fra at have et par dage at få det ordnet i, gik det skævt. Tirsadg aften fik jeg en invitation pr. sms til min kusines fødselsdag d. 30 nov. Onsdag sov jeg seriøst over mig, men jeg havde heller ikke noget at nå. Det gjorde jeg fordi jeg har svært ved at falde i søvn, jeg ved klokken var over halv 7 om morgenen før jeg faldt i søvn. Så jeg kom op kl. halv 2 om eftermiddagen (typisk). Styrtede over for at hente min eksamensopgave til gennemlæsning inden skolens kontor lukkede. Den var på 40 engelske sider som jeg skulle have styr på inden næste dags eksamen. Jeg handlede hurtigt på vej hjem, og kom om aftenen kl. 21 i tanke om at jeg skulle have en computer til den skriftlige eksamen næste dag - jeg havde glemt alt om det. Jeg ringede til min mor for at låne hendes. Bruge 1 1/2 t på at hente den på cykel om aftenen. Jeg var dog ikke færdig med gennemlæsningen af opgaven. Der var meget advanceret engelsk med i, som jeg blev ved med at slå op.
Jeg blev færdig om natten kl halv 2.
Næste dag (igår) gik med den 6 timer lange eksamen og fødselsdag. Altså havde jeg travlt i dag, da jeg igen sov til om eftermiddagen - jeg var bare udkørt fra i går.
Så nu rød alle mine planer og min lejlighed er stadig og endnu mere bombet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvordan ens gode planer kan blive ødelagt er publiceret 02/12-2006 01:17 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.