17 år siden

Et år siden jeg blev syg og lille Ida <'3

Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Ja, så er det et år siden jeg blev syg. Jeg har frygtet denne dag. Og jeg har det underligt. Kommer nok til at være i et underligt humør hele dagen. Heldigvis er der ikke så meget, jeg skal lave. Skal lige øve lidt spansk, da vi skal fremlægge et lille projekt, vi har lavet i alle spansktimerne den sidste halvanden uge, da vores lærer har været i Spanien på et kursus. Han havde givet os sådan et stort projekt at vi var nødt til at arbejde hårdt i hver time og have lektier for udover det. Skide træls. Og så skal jeg læse noget fysik og lidt geografi.
I geografi skal jeg virkelig tage mig sammen. Fik -3 i en aflevering, fordi jeg ikke gad gøre noget ud af det. Dog havde jeg skrevet 2 sider.. Så kan den nar da ikke give mig fuldstændig dumpekarakter. Men han hader mig, fra da jeg havde ham til dansk sidste år. Han var en af de lærere, der altid spurgte, hvor jeg var i tiden efter jeg var blevet syg. Den nar. Egentlig startede hadet dengang han åbenlyst viste, han var racist. Ca. fik altid de spydige kommentarer fra ham – hun er fra Indien og er mørk i huden.
Han fortsætter vist stadig med det fis. Sidst jeg snakkede med dem var da jeg var inde i klassen i 3 dage, fordi jeg skulle se, om jeg kunne alt det der med at høre efter i en time og koncentrere mig. Det var før sommerferien. Men tror nok, de fik klaget over hans opførsel overfor hende.

Det var de negative ting..
Jeg har jo fået en niece. Hun blev født d. 20. november. En sund lille pige, der skal hedde Ida. Hun er rigtig dejlig. Jeg har dog ikke set hende i lang tid. Så hende de 3 første dage. Først med min far, så min kæreste og til sidst med min mor. Og så skulle de have ro med deres lille pige. Det havde været en hård fødsel, men de er bare lykkelige nu, og er rigtig glade for lille Ida.
Da jeg vågnede mandag morgen d. 20. vidste jeg bare, de havde fået hende nu. Jeg havde været så urolig omkring klokken 4 om natten. Blev ved med at vågne og tro, jeg skulle op og i skole. Kunne så ikke rigtig sove igen. Havde en underlig følelse. Men jeg endte med at sove en smule og så stå op klokken 7, hvor jeg tjekkede min telefon for beskeder, men der var ikke noget, der antydede, min søster havde født.
Jeg fik så en besked midt i første time, hvor der stod ”Lille Ida blev født lidt over 4 i nat.” Så stod der selvfølgelig også, hvad hun vejede og sådan. Men jeg vidste det bare! Og navnet, som vi først fik at vide, da hun var født, havde jeg allerede gættet. I den sidste måned havde jeg kaldt hende for lille Ida, da jeg synes, det er sådan et sødt navn.

Men nu vil jeg i bad, så jeg kan komme ud og få kakao og æbleskiver.. Adventshygge. :)

Hav en god 1. advent alle sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et år siden jeg blev syg og lille Ida <'3 er publiceret 03/12-2006 13:44 af Sunshine.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.