17 år siden

Min påskeferie - min redning i form af band

At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 14 dage siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Der var nogle andre ting i påskeferien, som dog var okay. Jeg var til koncert dagen før bisættelsen. Det var i Kolding og koncerten var med Napalm Death, Behemoth, Dew-scented og Root.

Først kom Root. Et ganske besynderligt band. De havde en sjov forsanger. Han var helt skaldet, tyk og ikke meget højere end mig (dvs. omkring 165 cm høj) og så var han også malet i hovedet med sådan noget sjov maling. Det skulle forestille at være lyn, fik jeg at vide bagefter, men det lignede det altså ikke. Det var sådan noget black metal-agtigt noget, men det var egentlig godt nok. Ham forsangeren var bare ulækker til tider. Han lavede ofte den der ”jeg slikker f*sse”-bevægelse med tungen og det var altså for meget for mig. Men det var et fint show og musikken var okay.

Så kom Dew-scented, der leverede et fremragende sceneshow, men desværre var musikken kedelig. Sådan noget thrash. Det er ikke lige mig. Deres guitarist var dog en smule hot. Hehe.


Og så kom det, vi havde ventet på.. Behemoth. Og de var altså bare fede! Det er sådan noget Black/Death og for helvede, hvor var det fedt. Forsangeren fik de fleste med. På et tidspunkt kiggede han på mig, hvor jeg bare stod og lyttede betaget og kiggede på ham, hvor han så insinuerede, at jeg skulle komme i gang, og da jeg så begyndte at rokke med hovedet, så smilede han sådan og var sådan lidt ”YEAH, sådan skal det være!”. Og hold kæft et fedt show de leverede! Bortset fra fyren bag mig, der stod og brugte mig til at sætte af ved, når han ville hoppe, så var det noget af det fedeste, jeg har oplevet. Ham fyren bag mig gav mig også flere albuer hårdt i ryggen, hvor jeg så måtte stå og koncentrere mig om at få vejret, fordi han smadrede albuen så hårdt ned i mig. Idiot. Heldigvis havde C hjulpet mig ved at tage en arm rundt om min ryg, hver gang folk begyndte at moshe.

Til sidst kom Napalm Death. Det var ikke noget for mig, så jeg gad ikke være inde i koncertsalen. Så jeg gik ud sammen med C og håbede på, at nogle fra Behemoth ville gå rundt derude. Jeg havde nemlig set forsangeren fra Root flere gange og Napalm Death’s bassist gik også rundt mellem os andre hele aftenen, før de skulle på.
Og sørme nok om ikke jeg fik ret. Forsangeren og guitaristen kom ud og sad ved merch-”standeren”. C spurgte forsangeren om noget, men jeg stod bare der og lignede en fjollet ung tøs, fordi jeg kiggede beundrende på ham, mens jeg bare smilede og til sidst gav jeg begge hånden. Jeg var så flov bagefter, men syntes, det var SÅ fedt.

Åhh, det reddede min ferie. Selvom jeg var trist det meste af tiden, så hjalp det lidt at komme ud og opleve noget. Dejligt. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min påskeferie - min redning i form af band er publiceret 12/04-2007 16:22 af Sunshine.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.