17 år siden

At gøre sig til grin foran hele skolen

Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Så har jeg ferie. Dog har jeg lige gjort mig til grin foran hele skolen. Vi har haft noget At-forløb i den sidste uge, hvor vi arbejdede med Cuba og Salsa. Så det var i historie og spansk/musik. Og så skulle vi her til juleafslutningen synge og spille. Musikholdet skulle lave Lille Messias om til en salsarytme og vi(spanskholdet) skulle så skrive Lille Messias om til spansk. Lorte svært. Men vi fik det gjort.

Jeg troede kun, det skulle synges og spilles. Men da vi er 6 på spanskholdet og vi havde lavet 3 vers i 3 grupper, skulle en fra hver gruppe gå op og læse verset, man selv havde skrevet, op.
Jeg troede, jeg var fritaget, da min stemme er smadret af en gang ondt i halsen og fordi jeg næsten ikke kan snakke, fordi jeg er så snottet. Hiver efter vejret. Desuden ligner jeg lort. Men da LL nægtede, så måtte jeg gøre det. Og eftersom vi havde det første vers, skulle jeg (klart nok) læse op først.

Det skal lige siges, jeg aldrig nogensinde har snakket i en mikrofon før, og jeg kunne ikke høre mig selv, så blev forvirret og spurgte om man kunne høre mig. Blev helt rød i hovedet og stammede da jeg skulle læse det spanske op. Var simpelthen så nervøs.

Det er sikkert bare mig, der synes, det var flovt, men uff. Jeg hader store forsamlinger af mennesker. Jeg bliver nervøs, når bare jeg skal sige noget foran mit spanskhold.

Men jeg vil lægge mig i min seng og have ondt af mig selv. Stoppe papir op i næsen og ellers så bare være ulækker og snottet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At gøre sig til grin foran hele skolen er publiceret 19/12-2006 12:34 af Sunshine.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.