Næste historie(opdateret)

Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 12 dage siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære dagbog,

Jeg sidder og fundere over noget. Om jeg har funder temaet til min næste fortælling, eller om jeg skal droppe det. Jeg kunne godt tænke mig at fortælle en historie, som gik ud på at lige meget hvor positiv og optimistisk man er, så ændre det ikke noget som helst.

Kan huske min veninde fra djævle øen sige til mig, at der måske engang stod en pige ved min dør, hvis jeg bare troede på det.. så var det straks jeg ønskede mig noget *GGG* *GGG* Men Ak nej, der var sku ingen.

det skulle så kombineres med, at gå posietiv ud i verden, møde verden med et smil...alt imens folk konstant gør en ked af det...**GG** Ingen skal finde sig i det. Det er efter min mening fuldstændig iorden at være negativ. Jeg væmmes ved folks posivtive hippie fis.

Alt dette skulle så illustreres af en hund med logrende hale. Som blir sparket og alt muligt, og med logrende hale tilsidst fik en dødbringende sprøjte. Morale måske man skulle kæmpe lidt imod, inden det er forsent.

Der er kun et problem, Men den model..Jeg kan ikke lave det til en børne historie. Så enten skal jeg skruge den på en anden måde, eller bare skrive den..eller finde på noget andet.

--------------------------------------

SÅ lige fjernsyns programmet, hvor de så på prostitutions industrien i england (london). Hvor nogle kvinder er blevet sex slaver..fuck jeg blir simpelthen så harm over sådan noget. Hvor er det synd for disse menneske skæbner . Der er blevet købt og solg som varer..This pisses me off!!

...and makes my heart cry out.



Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næste historie(opdateret) er publiceret 21/08-2002 11:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.