Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære dagbog, idag har på mange punkter været sjov. Selv om der var et kort indslag med en åndsvag pige..*GG* men hun rør mig ik.

Nå men En jeg kender er blevet hvervet til post hjemmeværnet *GG* Så pigen der hvervede ham, spørger så mig om det ikke var noget for mig? hvortil jeg svarer : Nej, det er jeg sku for intilligent til. og videre - Det er ikke fordi jeg mener at jeg er nogen einstein, men så dum er jeg alligevel ikke.

De er der efter hendes udsagn fordi posten kan bringes ud i krigs tilfælde - mente kun sloganet var : i regn og slud, skal posten ud...det gælder åbenbart også i krig.

Nå men jeg synes bare, det er sku ikke det værd om nogle breve skulle gå tabt. at beskytte dem med livet...Så kan moster oda sku godt vente med det jule kort.

Hun mente ikke jeg vidste hvad de lavede - men så var det jeg sagde, at min far jo er en nogen lunde høj herre inden for hjemmeværnet...inden for forsynings tropperne - så jeg kender godt til deres æde gilder...

hun sagde til ham hvor mange gang hun havde ringet til ham, (en lang liste) kunne ikke dy mig for at sige....Hey min ven, du er sku da ikke vandt til at pigerne ringer så meget til dig...

Men ellers så så jeg min ven skrive under på de papire hun kom med....jeg tilbød straks mig selv som vide på, "at han var utilregnlig i gernings øjeblikket"

Efter fulg med ord som,...nej du må først skyde folk under en krig...( at man så godt ville sende et par af de fede damer her til bloksbjerg, er noget helt andet)

Bag efter kiggede jeg min ven i nakken og sagde, hva fanden jeg må ha overset det skilt i nakken på dig, hvor der stod båt nakke - Men Ku godt se han havde fritsen til det ..*GG*


iøvrigt er min to bedste dage i mit liv, den gang jeg blev kasseret til mili...og den dag hvor...åååh ja :)






Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt provo :) er publiceret 23/08-2002 00:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.