17 år siden

Julpyntshøjbelagt købsrus i Netto

Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
en af mange
Sune Yttesen...
1 dag, 10 timer siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Så blev man færdig med at handle sine julegaver i år, og hvilken lettelse det er. Stod pludselig og skulle ordne det hele selv med en søster, der havde den frækhed at lægge sig syg!!! Det ligner da ikke noget...og er intet til samligning med, at jeg selv lagde mig to gange med 2 dages mellemrum.. Lidt en skam, at hun blev syg, for min nevø fyldte sit første år den anden dag, og vi skulle have været til fødselsdag. Her satte min mor så hælen i gulvet og sagde, at det ikke kunne nytte noget, at vi alle blev syge til julen, og efterfølgende smittede alle bedsteforældrene.. Desuden betyder det jo ikke noget for L i denne gang, men min søster var nu nok lidt skuffet.. Det var jeg også...ingen varm kakao øv!!
Men tilbage til gaverne, som jeg altså er færdig med,lige bortset fra en enkelt til B´s søn, men den er bestilt og kan afhentes i aften, så jeg er sådan set færdig... Så er det bare indpakning i lange baner...ja, de kan selvfølgelig klippes over, bliver de for lange haha..
Er på god fod med B igen... Midt i en købsrus i Netto, som havde sat julepynt ned til nærmest ingen penge, bippede mobilen med beskeden: hvad så Suresen, og så er jeg jo ikke særlig sur mere, vel!? Kom glædestrålende og julpyntshøjbelagt vaklende ud af Netto og kom faktisk også hjem uden uheld på cykel.... Godt jeg havde min rygsæk med!!! Så kan jeg fylde kasse nummer ni...ingen smalle steder her haha...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julpyntshøjbelagt købsrus i Netto er publiceret 21/12-2006 16:26 af Beate.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.