17 år siden

At dele sit forhold med et computerspil...

Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 13 dage siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Så var jeg jo lige glad. Jeg mener, når man ikke kan vælge mellem de to, så tager man jo bare en tredie!!
Og jeg VAR glad, Han var sød og anderledes end andre, jeg har kendt. Jeg griner meget sammen med ham, men der er selvfølgelig et aberdabei... Han kan ikke forelske sig, siger han. Han er blevet såret to gange, og det vil han ikke risikere igen, og derfor har han sat et skjold op... Nåh, ja, hvad fa´en jeg kan da elske for to, tænkte jeg, og det kan jeg såmænd også...men det er ikke rart at være den der har følelserne, som frygter, at den anden hvert øjeblik, det skal være, kan komme og sige, at det her gider jeg ikke. Det er jo så let, når man ikke indvolverer sine følelser i forholdet.
Tag nu de sidste par dage: Han spiller war craft eller hvad fanden det nu hedder, og det resulterer i, at når jeg taler med ham i telefonen, så er han ...skal vi sige RET uopmærksom, og det pisser mig af at snakke med folk, der svarer hund, når de skulle have svaret helbredsundersøgelse!!!
...og det forstår han ikke.. Han forstår ikke at jeg føler mig som andenrangs, når han ikke helliger sig mig, mens han taler med mig. Nu skal det lige nævnes, at vi ikke bor lige op og ned af hinanden...vi har en times kørsel, så vi kan ikke bare ses hele tiden, ergo er telefonen vores forbindelsesled i hverdagene...og den tid vi bruger der, skal jeg så dele med et ... computerspil!?! Hvad fanden er det for noget?
Nu sidder jeg så her og tænker, om det i virkeligheden ikke er noget særligt godt forhold, jeg har fundet mig.. Troede faktisk, at det var det rigtige, fordi jeg bare kunne være mig selv fra starten, fordi han er så meget nede på jorden... Men måske er han også for meget nede på jorden? Han klager selv over, at der mangler struktur i hans dagligdag, og det kan jeg sgu godt se... Har også storsindet tænkt, at det skal jeg da nok få ind i hans liv...det er ikke noget problem...men for fanden, hvis man ikke kan drive ham væk fra en computer, når han har fri, så ved jeg ærligt talt ikke... Det skulle jo nødigt ende med, at det er mig der laver det hele, og han bare driver den af...
Årh for fanden, hvor er livet da drilagtigt....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At dele sit forhold med et computerspil... er publiceret 19/12-2006 21:27 af Beate.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.