Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Jeg var ski ret heldig her i eftermiddag at jeg kom i tanke om julegaver jeg havde glemt at købe. I min familie giver vi søskende ikke gaver til hinanden ååå mine 7 niecer og nevøer har vi i årvis klaret ved forældrene købte gaverne til dem ååå så afregnede vi det økonomiske, i år har vi så tilsyneladende ikke snakket om det hmmm eller har jeg bare ikke hørt efter??

Under alle omstændigheder stod jeg her midt eftermiddag ååå kom i tanke om jeg ikke havde købt gaver til mine børn fra mine søskende åå deres familie.

Stressede vildt da jeg ikke kunne finde mine børns ønskesedler, men nu er indkøbene fortaget pakket ind og alting, ååå ja der var faktisk rigtig god plads i Bilka her kl halv fem såååå måske vil jeg fremover vente med at købe julegaver til den tid, det giver heller ikke så mange tanker når man køber gave, lidt som har i noget der kan pakkes ind.

Her onsdag morgen havde jeg besøg af en u inviteret mus i sommerhuset, som gik tur på køkkengulvet hver gang jeg stod stille mere end 5 m væk, piplede den ud under køleskabet eller komfuret, fandt musefælden frem en modrene plastikdims som ikke til dato har fanget en eneste mus.
Resultatet var da også jeg sad som stensøjle i sofaen mens musen ikke gik i fælden, men tog den i den ufarlige ende, og forsøgte om den kunne hale hele fælden ind under køleskabet.
Jeg sad som forstenet, så på indtil jeg bestemt ikke længere kunne nå på job til tiden. Kom hurtigt på job dog mindst 5 min for sent, ååå da jeg kom hjem havde musen spist godbiden i fælden uden den var klappet, såååå imorgen tidlig tager jeg igen i sommerhuset ååå måske skal jeg koge julegrød til musen så..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glemte gavekøb er publiceret 23/12-2006 18:28 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.