Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
7 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
5 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
13 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
AT forløb
Coleen
8 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
9 måneder, 28 dage siden
Jeg var ski ret heldig her i eftermiddag at jeg kom i tanke om julegaver jeg havde glemt at købe. I min familie giver vi søskende ikke gaver til hinanden ååå mine 7 niecer og nevøer har vi i årvis klaret ved forældrene købte gaverne til dem ååå så afregnede vi det økonomiske, i år har vi så tilsyneladende ikke snakket om det hmmm eller har jeg bare ikke hørt efter??

Under alle omstændigheder stod jeg her midt eftermiddag ååå kom i tanke om jeg ikke havde købt gaver til mine børn fra mine søskende åå deres familie.

Stressede vildt da jeg ikke kunne finde mine børns ønskesedler, men nu er indkøbene fortaget pakket ind og alting, ååå ja der var faktisk rigtig god plads i Bilka her kl halv fem såååå måske vil jeg fremover vente med at købe julegaver til den tid, det giver heller ikke så mange tanker når man køber gave, lidt som har i noget der kan pakkes ind.

Her onsdag morgen havde jeg besøg af en u inviteret mus i sommerhuset, som gik tur på køkkengulvet hver gang jeg stod stille mere end 5 m væk, piplede den ud under køleskabet eller komfuret, fandt musefælden frem en modrene plastikdims som ikke til dato har fanget en eneste mus.
Resultatet var da også jeg sad som stensøjle i sofaen mens musen ikke gik i fælden, men tog den i den ufarlige ende, og forsøgte om den kunne hale hele fælden ind under køleskabet.
Jeg sad som forstenet, så på indtil jeg bestemt ikke længere kunne nå på job til tiden. Kom hurtigt på job dog mindst 5 min for sent, ååå da jeg kom hjem havde musen spist godbiden i fælden uden den var klappet, såååå imorgen tidlig tager jeg igen i sommerhuset ååå måske skal jeg koge julegrød til musen så..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Glemte gavekøb er publiceret 23/12-2006 18:28 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.