17 år siden

Julestemning, trods et fucked up system!

3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
I dag! Jeg vågnede kl 7 og kunne helt sikkert ikke sove mere, så jeg gik i gang med den nyindkøbte danske udg. af juleratoriet.. Det var en lidt underlig følelse at fortsætte med at læse den.. kunne faktisk bedre lide at læse den på svensk.. jeg føler mig lidt snydt på en måde, og bestemte mig for kun at læse bøger på originalsprog for fremtiden.. hmm men det er sprogkundskaberne slet slet ikke til.. desværre!
Jeg faldt hurtigt i søvn og blev vækket af T som ringede, midt i en drøm om at jeg tissede. Den drøm har jeg haft et par gange på det sidste.. meget mystisk! Men heldigvis ved min krop godt, at det bare er en drøm! F.. hvor ville det være ulækkert ellers!!

Stod op og var juleglad :) Lavede pandekager, fik formet en som en fisk!

Lige nu er D ved at indhylde lejligheden i støv! Han er ved at lave en sigøjnerkniv til mig, min julegave! Han har brugt vildt lang tid på den, men nu er han ved at slibe skæftet, og det støver helt vildt.. Kom til at brokke mig lidt, for det er altså ikke fedt med et støvlag over det hele, ned i computeren og anlægget! Faktisk er det ikke så fedt, at lejligheden skal være et værksted, hmm..

Jeg glæder mig til vi skal flytte ud i kolonihaven igen! Det er lidt som at være lukket inde her oppe på 3.. men det bliver ikke før til april!!

Jeg hører Björk 'I miss you' og har det lidt på samme måde!
Jeg savner at være fri! Min kæreste og jeg har en drøm om at kunne leve fri af samfundet. At kunne overleve på det vi selv dyrker, et stykke jord på New Zealand måske.. gad vide hvor svært det er at få opholdstilladelse der.. forbåbentlig nemmere end i Danmark!!
Men som sangen føler jeg et savn mod vores drøm, selv om jeg ikke ved hvordan det kommer til at være..

D skal betale det næste gebyr til universitetet, næsten 60.000 kr, men pengene skal overføres fra hans tyske bankkonto, og han mangler et nummer for at kunne gøre det.. det nummer skal nu sendes til hans mor i USA.. gad vide hvor lang tid det kommer til at tage!! Pengene skal betales inden d. 30/12! Sådan nogel ting er der hele tiden at bekymre sig om.. håber snart han kommer ind på sin PHD! Det ville være vildt fedt hvis det blev her til foråret, men chancerne er meget små.. og han ville nok ikke få sine penge tilbage alligevel.. Hvilket er så underligt, at jeg slet slet ikke kan forstå det!! Hvordan kan man bare snuppe så mange penge fra folk, og så ikke give dem tilbage?! Hele det danske system er fucked up, når det kommer til folk udefra! Endda også folk, der faktisk giver en masse tilbage ved at være her.. Og det kunne jeg skrive en masse om igen.. Der er vist ikke så meget at gøre, hvis man prøver sender folk bare lorten videre! Regeringen siger, at det er universiteternes skyld, men universiteterne har brug for hjælp til at få en masse ting ordnet af regeringen! Det må da være et fælles problem, at give udenlandske studerende mulighed for at studere i Danmark! Der er firmaer der råber om arbejdskraft fra andre lande! Det må da være i statens interesse at komme det i møde!!

Men forhåbenlig kommer han snart ind på sin PHD, og drømmen om selvstændighed må uanset hvad vente til han er færdig med den.. Jeg savner livet på min new zealandske farm, men jeg er der ikke før om 5 år!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julestemning, trods et fucked up system! er publiceret 23/12-2006 12:59 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.