17 år siden

droppede kæresten- + homodrøm

Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
11 dage siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Wow jeg har drømt mærkeligt i nat!
I den første drøm var jeg sammen med en eller anden vildt lækker fyr. Vi lå nøgne sammen i en seng og nussede. Scenen var sådan sat op, at vi havde datet samtidig med at jeg havde været sammen med min kæreste, men kun den anden fyr vidste det. Jeg besluttede at slå op med min kæreste fordi.. jeg ved ikke hvorfor! Der var bare flest gode ting ved den nye fyr.
Samtidig var jeg bange for hvad min kæreste ville sige til det, det ville gøre hans situation her umulig, og hvad hvis jeg fortrød?

Næste drøm: En pige jeg synger sammen med i koret masserede mine bryster udenpå blusen. Lige pludselig siger hun.. på en eller anden måde er det ikke vildt underligt.. så kigger hun lidt forbløffet frem for sig, og siger på en tør måde, at det faktisk tænder hende. Jeg kender ikke pigen særlig godt, hun er sådan meget normalt af udseende, og jeg har aldrig haft følelser for piger.. så underligt!!

What the fuck sker der?!!

Den første drøm gjorde mig rigtig ked af det, men essensen er vist bare skyld, og det giver god mening, for jeg har lige været hjemme og besøge mine forældre.
For det andet fik jeg ikke orgasme i går da vi havde sex, min kæreste og jeg, og jeg følte, midt i det hele.. at jeg lige pludselig ikke havde lyst, eller også havde jeg vildt meget lyst til ham hvis det blev vildt og intenst.. Meget mærkelig følelse! Jeg var også bagstiv/i søvnunderskud..
det havde blødt kunne jeg se da han trak sig ud.. aldrig rart.. det gør mig lidt bange, men det sker engang imellem, og jeg er faktisk begyndt at være bange for om jeg bløder, når jeg bliver meget våd under samleje..
Jeg rystede lidt, følte mig..let.. kunne ikke lade være med at kysse ham temmelig heftigt, og det blev lidt for meget for ham. Af en eller anden grund begyndte jeg så at tude, da han sagde at jeg virkede lidt crazy.. søvnunderskud, men ikke rart alligevel.. indtil for et par uger siden (før eksamenen) svingede mit humør ret heftigt, og jeg kunne begynde at tude uden grund..

Ellers har jeg været til fødselsdag hos en gammel veninde i weekenden, skønt at se hende igen! Og festen var faktisk rigtig rigtig god! Hun har nogle vildt søde venner, bortset fra hende venstrepigen med rødvinstænder, hun virkede ret så ..fesen?
Der var dog en fyr som blev mere og mere nussenærgående og irriterende jo fuldere han blev, christ!! Hehe og så penslede jeg alle der kom forbi på diskoteket med en pudderbørste en pige gav mig.. meget underligt! Nåede også lige at se mormor. hun viste mig en video med gamle smallfilm. Der var min mormor og morfars sølvbryllup. Da musikken startede stillede alle sig op to og to og gik rundt i rundkreds. Og begyndte så at danse rundt i rundkredsen i deres 70er tøj, vildt surrealistisk!! Jeg skreg af grin!

hmm.. må blive bedre til at skrive dagbog.. at skrive i det hele taget! at skrive mine ideer ned!

Jeg er et 'bliver i tankerne'- menneske, hvilket slet ikke er godt! Der skal noget action til!
Dog har jeg fået startet den kontakt til mine svigerforældre, som jeg har bestemt mig for (ja tanken startede faktisk engang i oktober, så det er på tide!!) Jeg har skrevet 'det laver vi brev' for slut december/januar, håber at de synes om ideen. Jeg vil jo gerne have lidt kontakt til dem!

ok senere, forhåbentlig ikke alt for meget.. m

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget droppede kæresten- + homodrøm er publiceret 04/02-2007 15:18 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.