Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Det er længe siden, jeg sidst har skrevet.
Det er som sådan ikke fordi mit liv er uden begivenheder. Men jeg har besluttet, at jeg vil prøve at undgå at skrive om arbejdet som sådan – og ja, det fylder jo ellers en hel del i mit liv. Måske for meget endda?

Nå, det har sgu været en god weekend. Fredag efter arbejde drog nogle kolleger og jeg af sted til et kursus, fra fredag til lørdag. Det var skide morsomt. Virkelig.
Det bevirkede dog, at jeg var en smule træt i går. Gik i seng kl 21 da jeg simpelthen ikke kunne holde øjnene åbne længere og har sovet indtil nu. Ja, altså har da været vågen et par gange, som da H kom hjem kl 5, men har sovet vel omkring 10 timer og sgu også lidt groggy af alt den liggen ned. Men det var bare dejligt.

Da jeg kom tilbage i går fra kurset – og lad mig lige sige, godt det ikke var mig der skulle køre. Det ville jeg ikke have kunnet. Jeg var bagstiv hele dagen i går. – Nå, men der skal jeg så ned til fodboldopstart. Altså træning var ovre – jeg kunne nå at være med til suppen. Og jeg var helt oppe og køre. De andre mente godt nok at jeg skulle være med til festen, for jeg var pænt i morsomt humør i går på det tidspunkt, men jeg vidste da godt, at det ville være et spørgsmål om kun få timer inden jeg ville gå absolut død. Og jeg ville også have en dag i dag så jeg kunne få lavet noget. Ville ikke bare sove den væk og have tømmermænd.

Nå, men fik lige en åbenbaring den anden dag. Eller åbenbaring er nok så meget sagt, men der gik noget op for mig, som jeg indtil da nok kun har vist ubevidst.
Vi var samlet nogle folk hos en veninde for at se håndbold. Dvs. at det var i torsdags. Jeg går over til G for at få et lift, som vi har aftalt. Mr. Strithår skal køre. Mr. Strithår kender jeg godt. Har festet med ham, men har måske talt mere om ham (sammen med G) end jeg reelt nogensinde har talt med ham. Og det gør da så heller ikke lige noget. Han er da bare for arrogant!! Simpelthen. Sagde knap nok dav da jeg kom ind i bilen. Talte ikke til mig, spurgte G som f.eks. da vi skulle hjem; Hvor bor hemo henne? Ja, jeg sidder så lige her bagved, du kunne jo spørge mig. Og sådan var han hele vejen igennem. Og så er han en drengerøv. Han kører virkelig dårlig. Er en Brian på det område. Han kørte aldrig under 80 (og vi er altså i byen). Og han gassede gerne op, dreje vildt og kom meget tæt på inden han bremsede. Sådan noget kan jeg ikke snuppe. Jeg synes faktisk, det er en forholdsvis alvorlig sag at køre bil. Håber fandeme han bliver snuppet for hårdt af politiet en af de nærmeste dage. Så man han lære det på den måde.

Han var også bare mærkelig nede ved veninden. Han sagde kun ting, der fik ham selv til at se godt ud. Det gjorde han virkelig. Han er sgu ærlig talt meget belastende. Er da rimelig sikker på at manden lider af enorm dårlig selvværd, men han virker helt anderledes i sin væremåde. Han kommer til at ligne en arrogant snob. Og sådan noget gider jeg ikke. Ved godt G ser et stort lys i ham, men det gør jeg virkelig ikke. For min skyld behøver jeg aldrig at tilbringe tid med ham igen.
Har det bare sådan, at nu er det gået op for mig, hvad jeg synes om ham, og så har jeg måske svært ved at stue sammen med ham. Må ser her den 12. til Gs fødselsdag. Det må være testdagen.

Ok. Det går så lige mere og mere op for mig hvor træt man bliver af at sove så længe her. Kan snart ikke holde øjnene åbne. Må vist ind og lægge mig igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget arrogante nar er publiceret 04/02-2007 08:13 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.