17 år siden

fik det endnu engang bekræftet

13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Så Mr. strithår i dag, da han kom og hentede G. Jeg har hos "never home" for at se håndbold. Han kom i pausen og jeg stod udenfor og røg med G. Han sagde ikke engang hej. Han kiggede på mig - blev tydeligt irriteret på mig når jeg sagde et eller andet. Fik helt klart bare endnu engang bekræftet at han er en arrogant nar. Måtte dele det med "never home". Hun kunne heldigvis også sagtens se det.

Var pænt trær da jeg så håndbold. Den danske kunne jeg godt holde mig vågen til, men måtte tage hjem i halvlejen af den anden kamp. Mine faldte bare hele tiden i - men det gjorde hendes også. Hun havde jo været til fodboldopstartsfesten dagen før. Det havde vist været ret sjovt. Men jeg fortryder ikke mig valg om at tage hjem. Slet ikke da jeg ved Mr. strithår kom senere og de i det hele taget tilbrage meget tid med de drenge, som jeg bare ikke ser så stort et lys i som de gør...

Men det er vist endnu en historie om B underopsejling. Den vil jeg glæde mig til at høre. Forstår ikke hun ikke snart holder sig fra de fodboldfester. Hun gør sig til grin HVER gang og drengene vender åbenlys det hvide ud af øjnene af hende og de kan simpelthen ikke lide hende. Men jeg kan godt forstå dem - for han kan ikke lade dem være og kan ikke styre sig, når hun får noget flydende indenbords.
Men der var en ny dreng, der startede igår. Så ham havde hun vist givet meget opmærksomhed til (læs spredt ben) og manden er sikkert sød, man det er så grimt at vi på pigeholdet lige har en velkomstkomite til de nye i form af B. Hun er der hver gang - åbenbart også når manden virkelig er tudegrim (og det er simpelthen fakta. Han er garanteret sød, for det er de fleste mennesker når man kender dem, men ham her var virkelig som taget ud af ugly people.com)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fik det endnu engang bekræftet er publiceret 04/02-2007 19:24 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.