Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Holy crap – how time flies!
Ja, det er nok det mest dækkende. Den ene dag tager den anden og nu varer det sgu ikke længe, inden der er sommerferie – og jeg bliver også snart gammel. Ooooohhh no.. Heldigvis ikke 30, men så tæt på, som det kan komme uden at være det.. Da jeg var 15 synes jeg bare, de der var 30 eller derover var ovre den bedste del af deres liv… Gisp.. Godt man er blevet klogere….

Hmm – må, men hvad er der så sket siden sidst. Blevet gravid? Nej, ikke just. Desværre. Troede godt nok ikke lige, at det var tju bang og så var den der, men måske lidt alligevel. Nu er jeg ved at synes, at det faktisk er svært. Der er jo mange ting, der ligesom skal gå op i en højere enhed (hø hø). Og det er de jo så ikke gjort endnu..

Starter fodbold igen i denne uge.. Juhuu.. Glæder mig virkelig til at komme i gang igen. Selvom jeg er lidt nervøs for det. Har ikke spillet siden august pga skade, og jeg ved ikke helt, hvad foden vil sige til det. Eller knæet for den sags skyld. Men jeg vil i gang igen. Det er skønt at komme ud 2 gange om ugen og få rørt sig lidt, og dejligt at se tøserne.

Hørte fra J i går. Dejlig mand.. Han skal giftes her i år. Fortalte at udgifterne nok løb i op i ca. 100.000. Jeg var lige ved at blive kvalt i mit yougurt. Det måtte jeg også skrive tilbage til ham. 100.000!! Det ville jeg bare aldrig bruge på det. Fint hvis det er fordi de alligevel har pengene til det, og ellers ikke mangler noget. Men man hører bare tit om folk, der låner det beløb i banken, fordi det bare skal være den største og flotteste dag. Giv mig en pause, siger jeg bare. Så vigtigt er det sgu heller ikke. For min skyld kunne vi holde vores bryllup i en jordhule med Liebfraumich billig papvin fra tyskland. Det handler for mig om, at de mennesker, jeg holder af er der. Og der så er noget godt mad og noget at drikke. At holde fest for lånte penge, synes jeg er latterligt. Men sådan er vi så forskellige…

Nå, men det var fantastisk at have ferie i sidste uge. Trængte virkelig til at få ladet op. Og det gjorde jeg. Jeg fik læst en masse bøger (ja, og fik da købt 10 gange så mange som jeg nåede at læse. Men kan ikke lade være. Skal altid lige i genbrugsforretningerne og se, om de har fået nogle gode krimier, jeg så kan købe til ingen penge). Fik også festet lidt. Var til Gs fødselsdag og det var virkelig morsomt. Jeg var totalt i hopla. Ja, faktisk var det næsten kun G og jeg, der var det, men vi kunne da også holde liv nok i de andre – eller ok, måske holdte vi mest bare liv i os selv, men det var også morsomt nok for os. Dejligt, at slå sig lidt løs. Har ellers ikke været i det rigtige humør til det i lang tid.

Nu er hverdagen så begyndt igen, men det gør ikke noget. Ovenpå en lille pause, er jeg er totalt klar til at tage fat. Det er jo dejligt….

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Holy crap er publiceret 20/02-2007 16:00 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.