17 år siden

Fyldepennetræf kabel redder mig i aften

Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Søndag blev hvis bare sådan en dag der gled fra os køre gæster hjem til Odense sige farvel til det andet hold som skulle til Ringkøbing ååå så faldt vi over tv og computer hele aftenen til sidst faldt vi ind i en film der endte dumt åååå sluttede 0,30 ååå når jeg skal op 4.20 blev der ikke meget tid til at finde hinandens favn i et tak for denne weekend.

I formidags fik jeg tilbage lerveret en saldospærring aftale på min datters mobil hun har sådan et telia expres abonement med frie sms'er ååå ja når så hun ønsker sig kontrol over sit samtaleforbrug oprettede jeg den til hende, da så vilkårene kom med posten lørdag vidste sig de når hun nåede spærringen at så lukkede de også for frie sms'er resten af måneden en svigersøn i stuen sagde han havde fået en regning på 8000 for at få spæringen ophævet engang.
I formiddags forlangte jeg så handlen ophævet. Så må jeg jo bare håbe min datter kan holde forbruget inden for hendes egne pengepung))

Efter fyraften var jeg så omkring mine børn de havde problemer med internet jeg fandt så ud af routeren med trådløst netværk var stået af. tog den med hjem tænkte jeg kunne afprøve den her, fandt kuglepens knap til reset og nu ser den ud til at køre YES...

#¤%&/== om så ikke min egen router jeg midlertidig tog fra for at prøve deres nu er totalt død kan ikke få så meget som en eneste lampe i den til at lyse.

Så nu sidder jeg her og er lykkelig over jeg købte et langt netkabel til Wivians computer til fyldepennetræf eller kunne jeg ikke sidde her på min vante plads i aften))

Kan i have det rigtigt godt derude

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fyldepennetræf kabel redder mig i aften er publiceret 19/02-2007 22:01 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.