Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
3 timer, 26 minutter siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Hey dagbog, så er det snart fredag..skal der være fest? nej, bare min bror og hans kone..bange for peber..nej, synes bare det er en åndsvag tradition, lavet og udført af en eller anden halvhjerne!

Jeg har købt en bærbar iøvrigt, og får nu styr på mine notater. Jeg er clean barberet, har enda taget mit overskæg af...det må være noget, tæt på 30 halløj.

Jeg er mere pissed off end nogen sinde, jeg siger hvad jeg mener..også selv om det kan være pinligt. For jeg er pisse ligeglad..alle de der moraler, kan folk rende mig i..jeg er ikke en del af folk..jeg bevæger mig seperat, og ingen har egntlig styr på mig, eller kan udøve nogen pressions midler hvis jeg ikke makker ret. Hvad kan de true med..at jeg forbliver singler..well, det er jo allerede sket..Iam a fallen man, but standing like a hellraisor.

Jeg fik en religiøs samtale med en iøvrigt, også var jeg jo på hjemmebane..da jeg jo ikke er en helt noob på området..jeg har studeret biblen osv..hvorfor? fordi man skal vide precis hvad det er man er imod..ellers bliver det for difus. Jeg sagde at man havde fundet flere skrifter end der var med i biblen..at det var præster der valgte hvad "gud" skulle have sagt..og hvad der ikke kunne passe..resten blev forsøgt brændt. nu kommer judas evangeliet og før tomas evangeliet...han mente at det var gud der måttet have sagt hvad der skulle med og ikke..men gav gud ikke mennesket sin frie vilje..derfor kan han næppe have dikteret hvad der skulle med og ikke med..jeg mener at biblen er en redigeret ting, skåret og klippet i..og taget det nogle lige kunne bruge..istedet for at give befolkningen alle tekster, og lade dem finde troen. Det med den frie vilje, skal jeg lige have spurgt den religiøse om :)

høre iøvrigt "tripping" med robbie w..og tænker nu på linien "why should we suffer in silence?" - Derfor - siger jeg hvad der passer mig nu! jeg har været tavs nok..jeg er i mit liv lige nu "up close and personal" - og "in your face" og er som sagt legeglad med dem der tror de skal bestemme i min hverdag. - ham den religiøse, husker stadig min trøje fra sommer..den hvor der står "100% asshole inside" som jeg havde på, på seminariumet..så var linien lagt!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget snart fredag er publiceret 20/02-2007 17:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.