17 år siden

genfundne teenageår

Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 29 dage siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder, 2 dage siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Var til fest i går. Men var hjemme inden 24. Var slet ikke i humør. Festen havde sine øjeblikke, men kunne ikke komme ordentlig i omdrejninger.

Drak ellers en del for at lette stemningen, men der gik længe inden jeg kunne mærke alkoholen og da jeg kunne var det med den der; drik ikke mere, ellers bliver du bare dårlig… Ja, og så vidste jeg jo, at jeg skulle op i dag og gerne få lavet noget fornuftigt.

Det er som om en del af mine veninder har fundet i ekstra ret for sene teenageår, med fester og druk hele tiden. Det gider jeg bare ikke. En god fest er dejlig, men jeg gider bare ikke hele tiden, og forstår simpelthen ikke, hvorfor de gør. Helt ærligt – vi passerede de 25 for et par år siden, så er det vel også ved at være på tide at komme videre. Ok, ved godt at jeg har kæreste og det er der en del af de andre, der ikke har. Så de har vel et andet socialt behov end jeg. Men det kunne vel dækkes på anden vis…

Hmm – tror virkelig bare den klub ikke er mig for tiden. Må holde en pause. Gider heller ikke formanden, hr. strithår. Han er så arrogant. Men hold op hvor får han meget opmærksom fra de andre – og det går ham tydeligvis til hovedet…

Nå, men nu er hell week da ved at være over. Det har jeg kaldt denne uge, da jeg stort set ikke har haft en aften hjemme. Denne søndag bliver den første. Har haft en del arbejde – og har først været hjemme efter 20. Men nu er det ovre. Nu går der vist 3 uger inden jeg skal have en ny hell week. Så nu kan jeg da komme mig lidt.
Synes jeg trænger til ferie. Glæder mig så meget til sommerferien. Mest fordi det betyder, at jeg har en lang pause i streg. En pause så lang, at jeg garanteret kommer til at savne at gå på arbejde. For det gør jeg ikke for tiden, overhovedet. Og det trænger jeg til. Trænger til at blive mindet om, hvor glad jeg er for mit job. For lige for tiden stresser jeg for det meste bare. Der er så mange ukendte nye faktorer, og det kræver sgu sit at sætte sig 100 procent ind i det.

Arh.. kan sgu godt mærke at jeg har et hoved i dag..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget genfundne teenageår er publiceret 04/03-2007 10:13 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.