17 år siden

Gamle bekendtskaber :-(

Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
10 år siden
28 Dage senere, med Sandr...
Ansu Orheim ...
10 måneder, 28 dage siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
6 måneder, 7 dage siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
8 år siden
Vores berøringsangst
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Sært, som gamle bekendtskaber har det med at dukke op igen på de mest uventede måder. For slet ikke at tale om uønskede måder.

Var på job i går (overarbejde på en søndag.. æv...), og pludselig ringer min mobil. Jeg kunne ikke umiddelbart genkende nummeret, men jeg besvarede opkaldet, og en fyr i den anden ende præsenterer sig som "Henrik". Et øjeblik var jeg fuldstændig forvirret, for jeg kender ikke umiddelbart nogen med det navn, men før jeg nåede at tænke mig om, siger han:

- Jeg har fået dit nummer fra M2 (se dagbogstekst "What to do?" af 20.07.06)fra Scandic. Han siger, at du er seriøs, så har du lyst til at møde mig i aften?

Det viser sig så, at M2 har haft den ubeskrivelige frækhed at give denne fuldkommen ukendte Henrik mit nummer, fordi jeg åbenbart er "seriøs"! M2, som jeg har knaldet med præcis EN gang i mit liv, mener åbenbart, at han er i sin gode ret til at uddele MIT telefonnummer til tilfældige mænd, han sidder og chatter med, som er på udkig efter en "seriøs" pige!!!

Henrik-fyren kunne vist godt høre, at det måske ikke var den heldigste opringning, han nogensinde havde foretaget, så han afsluttede den hurtigt. Efterfølgende fik jeg via sms vristet ud af ham, at M2 faktisk befandt sig på Forum-chatten, så jeg opsøgte ham dér og gav ham en KÆMPE skideballe!! Hans telefonnummer havde jeg ikke mere, så jeg kunne ikke ringe og give ham den mundtlig, selvom lysten dælme ikke fejlede noget!

Han blev imidlertid smidt af chatten af admin's, men sendte mig kort tid efter en mail, hvori han skrev undskyld - og om jeg for øvrigt ikke lige havde lyst til at møde ham i slutningen af januar?

Og SÅ eksploderede jeg først for alvor!

Helt ærligt - hvad f.. tror han, det er, det her??

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gamle bekendtskaber :-( er publiceret 08/01-2007 09:09 af Hendeder.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.