17 år siden

Lotte, din idiot!

Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Lotte, din kæmpe idiot! Hvad fanden er det du har lavet?! Hun er komplet ligeglad med andre mennesker end sig selv? Hun siger, at hun er ligeglad med sine plejeforældre, sine venner og bekendte. Hun siger, at hun er stor nok til at håntere sit eget liv, men hvorfor tager hun så ikke ansvar for sine handlinger? Ansvar for sit liv? At blive smidt ud hjemmefra er det dummeste der er sket, specietl når hun er så langt ude i forvejen. Hun er umulig at kommme i kontakt med, og vi har ikke snakket med hende siden i går formiddags, hvor vi havde dobbelthultime. Vi var i byen sammen, hvor vi spiste pizza, mig og tøserne. Pludselig dukker Lotte op og sidder så sammen med os. Vi beder hende om at gå udenfor, da hun var midt i en smøg, og to af os havde astme. Senere da vi har spist kører mig og ronja op til skolen igen, da vi skla have time. Sidste jeg jer ser Lotte. Hun komme ikke til den sidste time igår, og nu svarer hun ikke, når man ringer til hende. Ved godt, at hun har problmer med stoffer, men hun virkede bare ikke som om, at hun var så langt ude, at hun ligefrem blev smidt ud hjemmefra, eller droppede ud af skolen. Chancerne for at hun kommer i skole igen er minimale, da hun ikke kan tage hånd om sit eget liv. Kan ikke tage sig sammen til at tage en uddannelse eller komme videre i sit liv. Er så sur på hende, over at hun ikke reagerer når vi prøver at komme i kontakt med hende. Det er da det mindste hun kan gøre.

Havde aldrig troet at der ville blive så mange problemer som der er lige nu. hun virkede jo seriøs nok i staretn, hvorfor så ødelægge det? Hun lytter ikke til gode råd, selvom vi prøvede, og hun dukker op og skrider igen, når det passer hende. Er ved at være træt af hende, når hun ikke engang gider at give det en chance. Kan hu for helvede ikke se, at hendes liv er en endeløs sump, som hun aldrig kommer op ad, hvis ikke hun tager sig sammen nu, hun kan jo stadig godt nå det...

Udover det har det været en okay dag. Havde tidligt fri kl. to, så jeg vra hjemme halv fire. I aften er det min tur til at lave mad, så vi skal have tacoes. Hele aftenen skal jeg kede mig i lektiernes selskab, så nu må vi se hvor spændende det bliver.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lotte, din idiot! er publiceret 24/01-2007 17:36 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.