Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Jeg kan ikke være andet bekendt end at overholde min aftalte tid hos lægen i dag. Fortalte Claus i går om mine forbehold over for at skulle ind til en enden end ham jeg plejer. Hans umiddelbare første ansigtsudtryk fik min næsten til at føle mig skamfuld over overhovedet havde nævnt det. Men efter at jeg havde fortalt mine bevæggrunde, så kunne han sagtens følge mig. Har nu besluttet mig for at overholde min aftale, og så håbe på det bedste !
Jeg ved ikke om jeg er så slem at leve sammen med, som jeg nogen gange føler det. Jeg har skyldfølelse og er skamfuld over for de problemstillinger jeg medfører. I bund og grund er det nok mig selv som ser det som et større problem. Under vores lille snak i går, fik jeg henkastet sagt ” jeg er ked af at jeg er så´en lidt små tosset ”, hvortil han prompte svarede ” Det er jeg kun glad for, da der ikke skulle så meget til at narre dig dengang vi mødtes ”. Så er det at jeg tillader mig med et smil på læben, at kalde ham tosset ;-D

Min tidl. svigerfar. Andrés farfar er kommet hjem fra Rigshospitalet i weekenden. Han har været derovre for at få genopbygget hans kindben, næse og lukket det ene øje af, efter den strålebehandling han var igennem. Knoglerne i ansigtet smulelerede simpelthen under behandlingen, og strålerne ødelagde synet og øjet. Men hvis det er prisen for livet, så er det vel også til at leve med. Jeg vil gerne ind forbi og hilse på, men venter til André kommer hjem på weekend igen. Han skal have lov til at have ro til at komme sig efter den tur.

Jeg vil liste ind i soveværelset og finde noget tøj. Har tid ved kiropraktoren om 45 min. Claus holdt fri kl. 02.00 i nat, så han skal have lov til at sove.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det skylder jeg ham er publiceret 29/01-2007 08:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.