Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
13 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
10 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
7 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
14 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
4 år siden
brænde
Peter
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
3 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
8 år siden
1-09
Halina Abram...
4 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
5 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
2 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
6 år siden
Sidder og sender sms imellem Michelles far og en veninde jeg har på Fyn. Ganske uskyldige, frække og sjove sms´er suser igennem til telefonselskabernes fortjeneste. Hva gør man ikke for et godt grin og en smule fornøjelse.
Min lille mand er i dette øjeblik ved at varme op til i morgen. Pga. at jeg har fravalgt at have fastkørsel, så falder der ekstra ordinære ture af i ny og næ. Heldigvis var det Claus som fik denne, da det nok havde kostet mig et par dage på langs bagefter. Han er på vej til Roskilde. Min ryg er langt fra i orden til at køre sådan en tur, men jeg havde selvfølgelig kørt hvis jeg havde fået den ( money make the world goes around ). Jeg er spændt på at høre hvordan vejret / kørebanen er kontra herovre, men med 4 nye vinterdæk, så skulle det ikke være noget problem.
I morgen formiddag drager vi op til Nordsjælland. Meningen var ellers, at Claus og den store af drengene først skulle derover i uge 12 for at tømme huset, men da jeg gerne vil derovre en sidste gang, så hiver vi lige 3 dage ud af kalenderen. Svigermor glæder sig til vores besøg, og et par ekstra hænder til at hjælpe med at pakke. Vi kører indenom min far og tager ham med. Han havde allerede planer om at besøge en fætter da vi var på Bispebjerg sidste år, men pga. at jeg havde en anden patient med, så glippede det. Denne gang er der ingen problem i at ” smide ham af ” ved Risø, og samle ham op igen inden vi kører hjem på torsdag. Også han glæder sig til turen. Den største af drengene kommer og er barnepige for vores hjemmeboende, og min fars besøgsveninde flytter hjem til ham, og passer hus og hund imens. Jeg har givet min tidl. stedfar besked om, at hvis han kedede sig, så er Mercedesen til fri afbenyttelse. Hans intentioner om hvor aktiv han formåede at være, er faldet lidt til jorden, men det er også okay. Havde ikke regnet med at der ville være noget videre fortjeneste ved at have ham kørende.

Jeg har udfyldt et skema vedr. værgemål til André, som vil blive sendt af sted i morgen.. Prikken over i´et har været, at det nye sted sendte ham hjem på weekend, uden at informere mig om at han psykisk havde det dårligt, og at de havde haft kontakt med den læge som han stadig er under i Augustenborg. Jeg synes simpelthen at det er forkastelig, og fuldstændig uforsvarlig. De har endvidere ikke tjekket op på, om det nu er rigtig at han skal hjem til mig i div. weekender, samtidig med at der har været nogle episoder med hashrygning, som jeg heller ikke er blevet informeret om. Noget han aldrig har prøvet før, og som jeg heller ikke vil have gentage sig. André har fortalt at der kun er 2 tilbage af de pædagoger som var der da han startede. De ” faste ” er stoppet af en eller anden grund, ellers har været afløsere. Noget som han gør ham meget utryk, specielt pga. at han nu skal have den tredje kontaktperson på 2 mdr. Jeg vil have indsigt i hvad der sker, så jeg på den bedst mulige måde kan hjælpe og støtte op omkring ham. Han har selv et ønske om at have mig på sidelinjen, og har accepteret min ansøgning, i den omfang han har kunne forstå det jeg har forklaret ham.

Nå fru. Nielsen, så går den ikke længere. Har lidt / meget svært ved at tage mig sammen lige nu. Vil gerne have gjort lidt rent inden vi skal af sted, og helst pakket, så vi ikke skal tænke på det i morgen tidlig. Men jeg sidder jo meget godt ;-D

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mellemmand er publiceret 12/02-2007 21:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.