17 år siden

fyret

Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Saa gaar alting godt igen, med den rigtige fordeling af venner, organisationens arrangementer, skole og selvfoelgelig familien, men saa gaar det alligevel galt... min vaertsmor har mistet arbejdet!!

normalt betyder det at studenten maa flytte familie, uanset hvordan det gaar, saa jeg begyndte naesten at tude da jeg hoerte det. Men de har sagt at jeg ikke er en saerlig stor udgift i forhold til at det jeg selv betaler i hverdagen, og at de er glade for at have mig her, saa det er sikkert at jeg kan blive. Saa er det traelse bare stadigvaek at hun har mistet jobbet, er vred og ked af det og at der skal nogle omvaeltninger og besparelser til overalt, og saa er hele huset noget nedtrykte over det.

derudover er det haardt at skulle taenke over at undgaa hende hele tiden, for naar hendes heftige temperament bliver puffet frem af et elendigt humoer, saa opstaar der nogle gevaldige eksplosioner ind imellem. Det er svaert, men i det mindste ved jeg at der er en god grund og at det ikke er mig, der er problemet...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fyret er publiceret 03/03-2007 03:35 af vandmand.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.