11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Av av av hvor er jeg bare uheldig. I lørdags da jeg var i haven faldt jeg og slog mig.

Jeg var ved at grave jord væk foran, der hvor jeg ville lægge granitskærver ud. Jeg havde fået fyldt en hel trillebør fuld af jord og det skulle jo væk. Vi må ikke læsse jord af i vores affaldscontainer, der hvor vi bor - den er kun til grene, græs og lign. Men bagerst i vores have er der en mindre skrænt og den bruger jeg nogle gange til noget af vores jord og sten affald. Men da jeg var på vej ned af skrænten med denne her trillebør fuld af jord, fik den åbenbart overlæs eller hvad det nu hedder. I hvertfald skete det hele meget hurtigt. Børen tippede, jeg faldt forover og slog mit knæ direkte i jorden, samtidig vipper børen til den ene side og jeg falder med på siden og slår min ene arm, da jeg åbenbart lander lige ovenpå børens ene håndtag med min arm.

Jeg får mig hurtigt sat op, men der er ikke sket noget andet end jeg har ondt i min arm og i mit knæ. Så jeg trækker mig op af skrænten og sidder lidt for at sunde mig. Så prøver jeg om jeg kan støtte på benet - det kan jeg godt, så jeg humper hen til vores hus og hamre på teressedøren og råber at min mand skal lukke op. Han lukker op og spørger hvad der er sket. Jeg fortæller at jeg er faldet ned ad skrænten og har slået mig og han hjælper mig ned og sidde på en stol.

Senere ligger jeg på min seng med is på knæ og arm. Mit knæ er ømt og hævet. På min arm er der begyndt at danne sig et kæmpestort blåt mærke, der breder sig over hele det øverste af overarmen. Isen dulmer lidt, men ikke meget. Da jeg har været i bad, får jeg den idé, at varme måske var bedre, så jeg finder min varmepude frem og vikler den om mit knæ. Så jeg ligger med varmepude om knæet resten af aftenen - kun på 1 for det er mest behageligt.

Sov nogenlunde, da min mand gav mig 3 pamol for smerterne.

Søndag. Knæet havde det nogenlunde selvom jeg stadig humpede rundt. Og jeg havde det bedst, når jeg lå med en pude under knæet. Så jeg fik ikke lavet så meget. Det blå mærke på armen var nu dobbelt så tydeligt og dobbelt så ømt.

I dag var så første dag på job efter ferien. Jeg humper stadig på mit ben på grund af mit ømme knæ. Der er et mindre blå mærke på knæet, ellers ikke noget at se. Det er måske en anelse hævet i forhold til det andet, men det synes jeg jo ikke burde betyde noget. Jeg kan bare ikke lide at det stadig gør så ondt i knæet. Så jeg snakkede med en af mine kolleger. Viste hende mit knæ og fortalte hende hele historien. Hun er tidligere sygeplejerske. Hun foreslog, at jeg endten ringede til min læge i morgen tidlig og fik en konsultaion eller at jeg simpelthen tog direkte på skadestuen her efter job i dag og får en til at se på knæet. Så jeg gør det sidste. Men jeg håber da ikke at der er sket noget alvorligt med mit knæ.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uheldige mig - av av er publiceret 16/04-2007 11:57 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.