Tanker
Racuelle Hei...
4 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
10 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
7 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
7 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
8 år siden
Skagen
Peter
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
6 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
7 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
8 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
6 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
14 år siden
Har åbenbart bestilt en splinterny Mercedes i dag, eller rettere det har Claus. ” man kan da heller ikke lade de kære mænd komme på værkstedet alene ”. Nej godt ord igen. Jeg havde bedt Claus om at kontakte sælgeren vedr. hvornår tiden ville være inde til bestilling af en ny bil, da han alligevel skulle forbi værkstedet i dag .Vores/min nuværende er netop i denne mdr. fyldt 2 år, men mangler kilometerene. Først min sygemelding pga. depressionen, så min fars sygemelding og senere fratrædelse, og så igen sygemelding pga. min ryg - har ikke ligefrem givet km på tælleren. Sælgeren lagde en bestilling ind på en ny fra fabrikken, og om ca. 7 uger skal vi ud og udspecificere bestillingen mht. farve og ekstraudstyr. Regner i store træk med at han bare skal lave en kopi af den nuværende, med undtagelse af farve og stofsæderne. Har ikke tilgivet den tidl. sælger for den fustage at levere stof i stedet for læder.
Det er helt vild underligt. Selv om jeg har 2 biler ( en erhverv og en privat ) så bliver det min første 100% reelle selvvalgte køb. Jeg er ikke på sidelinjen som jeg plejer at være. Denne gang er er det mig som skal tage det endelige valg. Tager måske farmand med når jeg skal derud ;-)

Skal til fys. engang i eftermiddag. Ja kl. er jo overmidnat, så det er i dag. Prøver at holde soverytmen, selv om jeg ikke har været på arbejde de sidste par dage. Håber at fysioterapeuten kan få mig til at hoppe og springe rundt i løbet af nul komma niks. Får alt for mange gode ideer og tanker om hvad jeg skal i lag med når jeg kan igen. Hmm jeg er uforbederlig som min kære svigermor ville sige, hvis hun var her.

André har været på børene og ungdomspsyk. i dag. Lægen mener at han er præget af bivirkninger af den medicin han får, og vil have ham over på et andet. Han skal nu trappes ned samtidig med at han skal starte op med det nye. Det kommer til at foregå over den næste uge, hvor stedet og lægen vil holde tæt kontakt. Han virker til at have det rimelig og er snaksaglig, modsat til når han har det skidt. Stedet har lovet at være meget opmærksom på hvordan han har det, og reagere efter det. Vi skal til møde på stedet på torsdag.

Jeg må hellere finde sengen. Kan mærke at skriveri ikke er den bedste medicin.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øh jo er publiceret 24/04-2007 01:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.